Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Σκλαβενίτη

Τι ανέφερε για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης;

22 Μαρτίου 2020 12:08
Έκτακτη τοποθέτηση από τον Σκλαβενίτη
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θετικά φαίνεται να είναι τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό. Τι σχολιάζουν πηγές της Σκλαβενίτης;

"Τα μέτρα, που έλαβε η κυβέρνηση για τα super market, είναι πολύ θετικά και λειτουργούν στην κατεύθυνση της προστασίας τόσο των εργαζομένων, όσο και των καταναλωτών". Αυτό σχολιάζουν πηγές της Σκλαβενίτης, μετά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου καθεστώτος λειτουργίας των υπεραγορών, λόγω του ιού.

Όπως αναφέρουν, στα θετικά των μέτρων είναι:

Σκλαβενίτης ανακοινώσεις

  • Η επέκταση των ωραρίων ανεφοδιασμο των καταστημάτων σε 24ωρή βάση
  • Το γεγονός ότι επιτρέπεται η λειτουργία των hypermarkets, που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και έχουν ξεχωριστή είσοδο, καθώς διευκολύνει το διαμοιρασμό του πληθυσμού σε περισσότερα σημεία

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αγορά, το πρώτο κατάστημα, που ολοκλήρωσε το σχεδιασμό της υλοποίησης της ελεγχόμενης εισόδου καταναλωτών με το σύστημα των καρτών, ήταν αυτό της Σκλαβενίτης στο κατάστημα της Χαλκηδόνας.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων της, η ΕΥΣ έχει εξασφαλίσει υγρά αντισηπτικά και γάντια για όλους, ενώ όσοι έχουν λάβει την άδεια ειδικού σκοπού, δεν επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων. (Δείτε εδώ τι άδειες δικαιούνται λόγω Κορωνοϊού οι εργαζόμενοι)

Κορονοϊός: Eικόνες χάους και πανικού στον Σκλαβενίτη - Άδειασαν όλα τα ράφια

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θυμίζουν όλα τα σούπερ μάρκετ όλης της χώρας! Εικόνες χάους και πανικού και στον Σκλαβενίτη Περάματος.

Πολίτες πανικοβλημένοι από τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν ήδη στο κατάστημα για να αγοράσουν τρόφιμα αδειάζοντας κυριολεκτικά όλα τα ράφια!

Οι αλλαγές στον ρυθμό της αγοράς και του βίου μας για το επόμενο διάστημα λόγω κορονοϊού είναι πραγματικά μεγάλες.

Η μάχη με τον φονικό κορονοϊό πρέπει να κερδηθεί, το παράδειγμα της Ιταλίας τρομάζει και η κυβέρνηση λαμβάνει από σήμερα δραστικά μέτρα, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του.

Μετά από ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, που αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας καταστημάτων για 14 μέρες ξεκινώντας από το Σάββατο 14 Μαρτίου, οι Έλληνες προσπαθούν να πάρουν τα δικά τους μέτρα μπαίνοντας σε καραντίνα και πηγαίνοντας μόνο στο σούπερ μάρκετ!

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες!

undefined

 Εικόνες χάους και πανικού στον Σκλαβενίτη

 Εικόνες χάους και πανικού στον Σκλαβενίτη

undefined

Δείτε αναλυτικά εδώ τη λίστα με όσα καταστήματα κλείνουν και όσα παραμένουν ανοιχτά!

Σκλαβενίτης: Σημαντική βοήθεια για το σπίτι - Σε απίστευτη προσφορά είδη που έχουμε ανάγκη όλοι

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης !

Ποιο είναι το αντικείμενο που είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό και θα το βρεις στον Σκλαβενίτη με 4 έως και 17,80ευρώ! Ο λόγος για τα χαλιά και τα ριχτάρια οποία και βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί:

Σκλαβενίτης είδη σπιτιού

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share