Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα ανδρική συλλογή SS20 από τα Marks & Spencer

Μοναδικά κομμάτια!

16 Μαρτίου 2020 12:02
Νέα ανδρική συλλογή SS20 από τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer καλωσορίζουν την άνοιξη και μας καλούν να ανανεώσουμε την ανδρική γκαρνταρόμπα, με τη νέα συλλογή MENSWEAR SS20. Μέσα από δύο βασικές τάσεις, η νέα συλλογή συνδυάζει ποιότητα με στυλ, προσφέροντας επιλογές για κάθε γούστο.

Η σειρά Casual χαρίζει άνεση κάθε στιγμή της ημέρας διαθέτοντας hoodies, φόρμες και t-shirt σε γήινα χρώματα ενώ δεν λείπουν τα κλασσικά κομμάτια όπως statement παντελόνια, ανοιξιάτικα πουλόβερ καθώς και ανάλαφρα jackets σε μπορντό, γκρι και navy blue. Για ένα ολοκληρωμένο look επιλέξτε ανάμεσα στα στιλάτα Chelsea boots ή τα άνετα trainers.


Για τους αθλητικούς τύπους, η σειρά Active συνδυάζει την καινοτομία με την «ένταση». Διαθέτει όλα τα απαραίτητα items – εσωθερμικά t-shirts, joggings και βερμούδες σε δυναμικά χρώματα όπως neon πράσινο, πορτοκαλί και χακί έως ζεστά φούτερ και outwear κομμάτια.

Τα jockey hats και τα αθλητικά παπούτσια σας συνοδεύουν από την προπόνηση έως και την βόλτα!

Ανακαλύψτε τη νέα MENSWEAR SS20 συλλογή στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο www.marksandspencer.gr.

#marksandspencer

Ακολουθήστε τα M&S:
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: marksandspencer

Σχετικά με τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους πριν από 136 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δραστηριοποιούνται διεθνώς σε περισσότερες από 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία με πάνω από 1.000 καταστήματα. Τα Marks & Spencer διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα.

Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν
παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1990 και σήμερα διαθέτουν 26 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.). Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share