Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης: Το βοηθητικό εξάρτημα που χρειάζονται τα σπίτια με μόλις 15€ - Ειδικά οι ηλικιωμένοι

Θα το βολευτείτε σίγουρα!

9 Μαρτίου 2020 13:30
Σκλαβενίτης: Το βοηθητικό εξάρτημα που χρειάζονται τα σπίτια με μόλις 15€ - Ειδικά οι ηλικιωμένοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σας βρήκαμε το εξάρτημα που θα σας λύσει τα χέρια με μόλις 15 ευρώ στον Σκλαβενίτη. Οι ηλικιωμένοι ειδικά θα το λατρέψουν, αφού δεν θα χρειάζεται να μετακινηθούν.

Δεν είναι άλλο από ένα βοηθητικό τραπεζάκι που μπορεί να μετακινηθεί εύκολο και γρήγορα, και να τοποθετηθεί όπου εσείς επιθυμείτε. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να τρώτε στο σημείο που βρίσκεστε και να ακουμπάτε τα αντικείμενα σας.

Σίγουρα θα το βολευτείτε και μάλιστα αποτελεί ένα χρήσιμο δώρο, ειδικά για τους ηλικιωμένους. Μην το χάσετε κοστίζει μόλις 15 ευρώ, και δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού σε τόσο καλή ποιότητα.

Ακόμα ένα αντικείμενο που μπορεί να χρειάζεστε και θα ανανεώσει το μπάνιο σας, με μόλις 7,80 ευρώ, θα βρείτε εδώ.

Τεράστια είδηση για τον Σκλαβενίτη: Τα καταστήματά του ξεπερνούν...

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έχει διακριθεί στην ελληνική αγορά και έχει ξεχωρίσει, μιας και ενδιαφέρεται για τον κάθε καταναλωτή. Πάθαμε πλάκα όμως όταν διαβάσαμε πόσα καταστήματα μετράει πλέον!

Έχει κάνει πολλές κινήσεις που μας έχουν απασχολήσει, όπως την αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και την τοποθέτηση ειδικών αμαξιδίων για να διευκολύνει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως θα δείτε εδώ. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που είναι το νο1 σούπερ μάρκετ στην χώρα.

Τον Ιανουάριο του 2015, ο Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μετράει 161 καταστήματα (111 με την επωνυμία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μόνο στην Αττική, 38 με την επωνυμία Χαλκιαδάκης στην Κρήτη και 12 καταστήματα χονδρικής The Mart σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Λάρισα, Ξάνθη και Πάτρα) και απασχολεί 11.000 εργαζoμένους. Λειτουργεί επίσης στην υπόλοιπη Ελλάδα και καταστήματα μεσαίου μεγέθους με την επωνυμία Franchise ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Την 1η Μαρτίου 2017, η εταιρεία απορροφά το δίκτυο 361 καταστημάτων της Carrefour Μαρινόπουλος και επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπου δεν είχε παρουσία και αποτελεί τον μεγαλύτερο λιανεμπορικό όμιλο στην Ελλάδα (έχοντας 497 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο)

Το 2018, η εταιρεία κλείνει και πουλάει 38 καταστήματα λιανικής στις υπόλοιπες ανταγωνιστικές αλυσίδες, κυρίως στην Αττική, επειδή σε κάποιες περιοχές διέθετε μεγάλο όγκο καταστημάτων.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share