Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ουρές στο Σκλαβενίτη για το πιο fancy αντικείμενο που θα ανανεώσει το μπάνιο σου με μόλις 7,80€!

Τρέξτε να το προλάβετε!

6 Μαρτίου 2020 11:14
Ουρές στο Σκλαβενίτη για το πιο fancy αντικείμενο που θα ανανεώσει το μπάνιο σου με μόλις 7,80€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κι όμως, μπορείς να ανανεώσεις το μπάνιο σου με την προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης με μόλις 7,80€!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς το fancy αντικείμενο που θα δώσει χρώμα και παράλληλα μια παιχνιδιάρικη νότα στο μπάνιο σου. Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο φυλλάδιο της για το σπίτι και το γραφείο έχει τις καλύτερες προσφορές και εμείς ξεφυλλίζοντας το καθημερινά σας βρίσκουμε αυτές που σίγουρα θα λατρέψετε.

Σήμερα, λοιπόν σας φέρνουμε μια προσφορά για το μπάνιο σας που ταιριάζει απόλυτα στην ανοιξιάτικη διάθεση, ο λόγος για το ταπέτο μπάνιο που κοστίζει μόλις 7,80€! Θα το βρεις σε τρία εκπληκτικά ανοιξιάτικα χρώματα και οι μικρές φουντίτσες που έχει γύρω γύρω είναι αυτές που θα χαρίσουν ένα fancy στυλ στο μπάνιο σου!

Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις προσφορές του ο Σκλαβενίτης, αφού μπορείτε να βρείτε ένα χρήσιμο αντικείμενο για την κουζίνα σας με μόλις 0,50€!

Ουρές στο Σκλαβενίτη: Το πιο χρήσιμο αντικείμενο οργάνωσης κοστίζει λιγότερο από 3 ευρώ!

Εντοπίσαμε στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης το πιο χρήσιμο αντικείμενο για αυτή την εποχή. Είναι σε προσφορά και θα το βρεις με λιγότερο από 3€!

Η άνοιξη έχει κάνει αισθητή την παρουσία της με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τον ήλιο να κάνει καθημερινή την παρουσία της, συνεπώς σε λίγο καιρό θα αποχωριστούμε τα ζεστά μας πουλόβερ και στη θέση τους θα υποδεχτούμε τα κοντομάνικα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα λευκά είδη καθώς τα παπλώματα θα μας είναι πλέον περιττά και θα αντικατασταθούν από λεπτές κουβέρτες.

Αν πάλι μιας και αλλάζει η σεζόν σκέφτεστε να ανανεώσετε το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το αντικείμενο που βρίσκεται σε υπερπροσφορά.

Το Athensmagazine.gr λοιπόν σκέφτηκε να σου κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη και να σε βοηθήσει στην οργάνωση της ντουλάπας σου και των χειμερινών σου ρούχων. Βρήκαμε λοιπόν για σένα στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης τιςθήκες φύλαξης και οργάνωσης ρούχων που θα σου λύσουν τα χέρια. Θα τις βρεις σε διάφορα μεγέθη και διαστάσεις για να αποθηκεύσεις από μπλούζες μέχρι υπέρδιπλο πάπλωμα και σε τρία διαφορετικά χρώματα για να έχεις και στυλ εκτός από οργάνωση.

Αν επιθυμείτε να το αποκτήσετε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ένα από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Δείτε τη φωτογραφία:

Σκλαβενίτης: Σε τρελή προσφορά αντικείμενο που διακοσμεί τον χώρο αλλά παράλληλα σε εξυπηρετεί πολύ στην καθημερινότητά σου

Εντοπίσαμε στον Σκλαβενίτη το αντικείμενο που διακοσμεί αλλά παράλληλα εξυπηρετεί όλους μας κάθε μέρα. Είναι σε προσφορά και έχει απίστευτη τιμή.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει για εσάς τις καλύτερες προσφορές τόσο για τη διακόσμηση του σπιτιού σας όσο και για πρακτικά ζητήματα.

Έτσι και σήμερα βρήκαμε κάτι που πραγματικά θα ανανεώσει τον χώρο σας και ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο. Αν πάλι ενδιαφέρεστε να ανανεώσετε το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το αντικείμενο που βρίσκεται σε υπερπροσφορά.

Στο ειδικό φυλλάδιο με τα είδη σπιτιού της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ εντοπίσαμε τον casual καθρέφτη που βγαίνει σε δύο χρωματισμούς όπως το μαύρο και το εκρού.

Οι καθρέφτες ως γνωστόν εκτός του ότι μας εξυπηρετούν για να αντικατοπτρίζουν ανοίγουν αυτόματα τον χώρο στον οποίο βρίσκονται. Επίσης ένας ψηλός καθρέφτης δίνει άλλο ύφος στο σπίτι και το κάνει με τον κατάλληλη διακόσμηση μίνιμαλ και καλαίσθητο.

Αν θέλετε να τα αποκτήσετε μπορείτε σίγουρα καθώς κοστίζει μόνο 32 ευρώ και είναι αρκετά οικονομικός για το είδος του.

Δείτε την φωτογραφία:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share