Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το Νο1 καθαριστικό προϊόν έχει 40% έκπτωση!

Τρέξτε να το προλάβετε!

6 Μαρτίου 2020 10:32
ΑΒ Βασιλόπουλος: Το Νο1 καθαριστικό προϊόν έχει 40% έκπτωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το Νο1 καθαριστικό που όλοι χρειάζονται στο σπίτι τους με 40% έκπτωση!

Η αλυσίδα των γνωστών σούπερ μάρκετ κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί και ένα νέο έντυπο προσφορών με χιλιάδες προϊόντα σε προνομιακές τιμές αλλά και σε προσφορές 1+1 δώρο.

Σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο τους βρήκαμε το καθαριστικό των Πολλαπλών Χρήσεων με ενεργό χλώριο, διαθέτει μοναδική σύνθεση που καθαρίζει και απολυμαίνει. Πρόκειται για μια χλωρίνη σε μορφή σπρέι. Είναι δραστική στους δύσκολους λεκέδες, στα λίπη και στη μούχλα και προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο του ψεκασμού αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερές και υγιεινά καθαρές. Κατάλληλο για χρήση σε όλο το σπίτι.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα της χώρας αλλά και στο e shop στην εκπληκτική τιμή των 3,95€.

Ωστόσο, μιας και αναφερόμαστε στο θέμα της υγιεινής και της καθαριότητας, δείτε εδώ την προσφορά για τα σαπούνια και τα αντισηπτικά γνωστής εταιρίας.

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Το προϊόν που χρειάζονται όλες οι μαμάδες έχει 50% έκπτωση!

Αυτό είναι το προϊόν που όλες οι μαμάδες έχουν ανάγκη και θα το βρείτε τώρα στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στη μισή τιμή.

Το Athensmagazine φροντίζει για εσάς και τις ανάγκες σας και σας βρίσκει πάντα τις καλύτερες προσφορές που βγάζει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έτσι και σήμερα βρήκαμε ακόμη μια για εσάς.

Η αλήθεια είναι πως όλα τα βρεφικά είδη είναι αρκετά ακριβά μιας και μιλάμε για την υγιεινή ενός μωρού, συνεπώς και κατασκευασμένα από κορυφαία και ποιοτικά υλικά. Το προϊόν λοιπόν που όλες οι μαμάδες με μωρά χρειάζονται είναι φυσικά οι πάνες οι οποίες καταναλώνονται πάρα πολύ γρήγορα.

Τα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος λοιπόν έχουν τις βρεφικές πάνες της εταιρίας Pampers σε έκπτωση 50%, ενδεικτικά, η συσκευασία για τις πάνες βρακάκι των 30 τεμαχίων κοστίζει 12,28€!

Μην χάσετε αυτή την προσφορά, όπως και ακόμη μια για την αντρική περιποίηση που θα δείτε εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά: Το νηστίσιμο superfood για τέλεια πρωινά με μόλις 4,22€!

Τo Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ακόμη μία προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για να γεμίσεις τα πρωινά σου ενέργεια και ταυτόχρονα να μην εξοκείλεις της νηστείας σου.

Η νηστεία ξεκίνησε επίσημα από σήμερα γι' αυτό και εμείς σου παρουσιάζουμε το Νο1 superfood που είναι ταυτόχρονα και γευστικό και νηστίσιμο, αν πάλι προσέχεις τη διατροφή σου σίγουρα περιλαμβάνεται στον πίνακα τω γευμάτων σου. Ο λόγος, για το ταχίνι.

Είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος εξασφάλισε για σένα μια υπερπροσφορά για το ταχίνι με στέβια της εταιρίας Όλυμπος. Θα βρεις τη συσκευασία των 280γρ. στην εκπληκτική τιμή των 4,22€.

Επίσης μπορείτε να βρείτε εδώ και άλλες τεράστιες προσφορές για νηστίσιμα προϊόντα όπως αυτή εδώ!

Μη χάσεις την ευκαιρία και επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share