Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Σαπούνια και αντισηπτικά γνωστής μάρκας με 50% έκπτωση!

Προλάβετε πριν τα εξαφανίσουν

5 Μαρτίου 2020 12:39
Προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Σαπούνια και αντισηπτικά γνωστής μάρκας με 50% έκπτωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μεριμνά για την υγιεινή σας και κάνει αυτή την τρελή προσφορά. Στο Athensmagazine.gr γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να βρείτε τέτοια προϊόντα για αυτό και σας βρήκαμε στην καλύτερη τιμή!

Έχουν σχεδόν εξαφανισθεί από το ράφια των σούπερ μάρκετ, μιας και λόγω του κορωνοϊού, όλοι θέλουν να τα αγοράσουν. Τώρα μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα Dettol με 50% έκπτωση!

Με αυτά θα είστε πάντα ασφαλείς και δεν θα κινδυνεύετε, αν κάνετε την σωστή χρήση τους. Μην ξεχνάμε ότι το πλύσιμο των χεριών και η απολύμανση τους καθίσταται αναγκαία για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού!

Τρέξτε να προλάβετε, αφού η προσφορά ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη (5/3) και δεν θα μείνουν για πολύ διαθέσιμα.

Αν κάνετε επίσης δίαιτα μπορείτε να επωφεληθείτε από ακόμα μια έκπτωση, που θα βρείτε εδώ, και σίγουρα θα σας φανεί πολύ χρήσιμη!

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Το προϊόν που χρειάζονται όλες οι μαμάδες έχει 50% έκπτωση!

Αυτό είναι το προϊόν που όλες οι μαμάδες έχουν ανάγκη και θα το βρείτε τώρα στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στη μισή τιμή.

Το Athensmagazine φροντίζει για εσάς και τις ανάγκες σας και σας βρίσκει πάντα τις καλύτερες προσφορές που βγάζει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έτσι και σήμερα βρήκαμε ακόμη μια για εσάς.

Η αλήθεια είναι πως όλα τα βρεφικά είδη είναι αρκετά ακριβά μιας και μιλάμε για την υγιεινή ενός μωρού, συνεπώς και κατασκευασμένα από κορυφαία και ποιοτικά υλικά. Το προϊόν λοιπόν που όλες οι μαμάδες με μωρά χρειάζονται είναι φυσικά οι πάνες οι οποίες καταναλώνονται πάρα πολύ γρήγορα.

Τα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος λοιπόν έχουν τις βρεφικές πάνες της εταιρίας Pampers σε έκπτωση 50%, ενδεικτικά, η συσκευασία για τις πάνες βρακάκι των 30 τεμαχίων κοστίζει 12,28€!

Μην χάσετε αυτή την προσφορά, όπως και ακόμη μια για την αντρική περιποίηση που θα δείτε εδώ!

Επισκεφθείτε άμεσα ένα κατάστημα μιας και σήμερα είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά: Το νηστίσιμο superfood για τέλεια πρωινά με μόλις 4,22€!

Τo Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ακόμη μία προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για να γεμίσεις τα πρωινά σου ενέργεια και ταυτόχρονα να μην εξοκείλεις της νηστείας σου.

Η νηστεία ξεκίνησε επίσημα από σήμερα γι' αυτό και εμείς σου παρουσιάζουμε το Νο1 superfood που είναι ταυτόχρονα και γευστικό και νηστίσιμο, αν πάλι προσέχεις τη διατροφή σου σίγουρα περιλαμβάνεται στον πίνακα τω γευμάτων σου. Ο λόγος, για το ταχίνι.

Είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος εξασφάλισε για σένα μια υπερπροσφορά για το ταχίνι με στέβια της εταιρίας Όλυμπος. Θα βρεις τη συσκευασία των 280γρ. στην εκπληκτική τιμή των 4,22€ έως και την Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Επίσης μπορείτε να βρείτε εδώ και άλλες τεράστιες προσφορές για νηστίσιμα προϊόντα όπως αυτή εδώ!

Μη χάσεις την ευκαιρία και επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share