Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρέξτε στον Μασούτη και αγοράστε το τρόφιμο που σίγουρα θέλετε - Κοστίζει 6,17 ευρώ

Σίγουρα σας αρέσει!

4 Μαρτίου 2020 11:04
Τρέξτε στον Μασούτη και αγοράστε το τρόφιμο που σίγουρα θέλετε - Κοστίζει 6,17 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιας και διανύουμε περίοδο νηστείας, θα σας προτείνουμε ένα τρόφιμο από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, που θέλετε όλοι σας.

Πρόκειται φυσικά, για καλαμάρια. Ένα θαλασσινό, που σίγουρα θα φάτε όσοι νηστεύετε τη Σαρακοστή. Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε την τέλεια προσφορά για να τα αγοράσετε μόνο με 6,17 € από 9,49.

Ανήκουν στην εταιρεία "Κοντοβερός", είναι 425 γραμμάρια και είναι και καθαρισμένα. Για να δείτε κι άλλες προσφορές, μπείτε εδώ.

Αν όμως, δε θέλετε τρόφιμα αλλά είδη φροντίδας, δείτε εδώ το προϊόν που χρειάζονται όλες οι μαμάδες. Έχει 50% έκπτωση!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά: Το νηστίσιμο superfood για τέλεια πρωινά με μόλις 4,22€!

Τo Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ακόμη μία προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για να γεμίσεις τα πρωινά σου ενέργεια και ταυτόχρονα να μην εξοκείλεις της νηστείας σου.

Η νηστεία ξεκίνησε επίσημα από σήμερα γι' αυτό και εμείς σου παρουσιάζουμε το Νο1 superfood που είναι ταυτόχρονα και γευστικό και νηστίσιμο, αν πάλι προσέχεις τη διατροφή σου σίγουρα περιλαμβάνεται στον πίνακα τω γευμάτων σου. Ο λόγος, για το ταχίνι.

Είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος εξασφάλισε για σένα μια υπερπροσφορά για το ταχίνι με στέβια της εταιρίας Όλυμπος. Θα βρεις τη συσκευασία των 280γρ. στην εκπληκτική τιμή των 4,22€ έως και την Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Επίσης μπορείτε να βρείτε εδώ και άλλες τεράστιες προσφορές για νηστίσιμα προϊόντα όπως αυτή εδώ!

Μη χάσεις την ευκαιρία και επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share