Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Pet Station: It's a pets' world!

Κάντε χαρούμενα τα ζώα σας με μία αγορά!

27 Φεβρουαρίου 2020 15:30
Pet Station: It's a pets' world!

Θέλετε να προσφέρετε τα καλύτερα στο κατοικίδιο σας; Έχουμε τον τρόπο! Κάντε μια βόλτα από το "Pet Station" στη Δροσιά και βρείτε όλα όσα ψάχνετε από παιχνίδια και αξεσουάρ μέχρι βιολογικές τροφές για το αγαπημένο σας τετράποδο φίλο!

Καλλωπισμός και περιποίηση κατοικίδιων, τροφές, παιχνίδια και αξεσουάρ, ότι μπορεί να χρειαστείτε αλλά και να φανταστείτε, είναι εδώ και μάλιστα με την εγγύηση της καλύτερης ποιότητας από μεγάλες εταιρείας του χώρου.

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, το "Pet Station" καλωσορίζει τους τετράποδους φίλους μας με δυνατό χαρτί την εξειδίκευση σε ένα κόσμο που πληροί τις καλλωπιστικές, διατροφικές και ψυχαγωγικές ανάγκες τους!

Στο μοντέρνο, μεγάλο χώρο του η περιποίηση, η τροφή και η... καλοπέραση του κατοικίδιου σας, είναι προτεραιότητα! Pet grooming με εξειδικευμένες περιποιήσεις, κορυφαίες τροφές, συμπληρώματα διατροφής, αξεσουάρ, ρουχαλάκια, κρεβατάκια, σκεύη τροφής, περιλαίμια, καλάθια παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν το κατοικίδιο σας!

Η φροντίδα για όλα όσα χρειάζεται, η τεράστια ποικιλία σε όλα τα προϊόντα και η άριστη ποιότητα τους, εγγυάται ότι θα βρείτε όλα όσα ψάχνετε για τον μικρό σας φίλο. Επίσης, το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει πρόθυμα και θα σας βοηθήσει όπου χρειαστείτε!


Στο "Pet Station", το κατοικίδιο σας θα έχει όλα όσα χρειάζεται για να είναι χαρούμενο και εσείς τον καλύτερο σύμμαχο στην περιποίηση του!

Info: Λεωφ. Σταμάτας & Τραπεζούντος 1, Δροσιά, Τ. 211 4014160

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share