Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Ουρές στον ΑΒ Βασιλόπουλο γι αυτό το αντικείμενο - Είναι 1+1 δώρο και κοστίζει μόλις 2,99 ευρώ

Θα το χρειαστείτε όλοι, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες!

27 Φεβρουαρίου 2020 14:06
Ουρές στον ΑΒ Βασιλόπουλο γι αυτό το αντικείμενο - Είναι 1+1 δώρο και κοστίζει μόλις 2,99 ευρώ
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε την τέλεια προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο. Αγοράστε το αντικείμενο που πρέπει να έχετε σπίτι σας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, μόνο με 2,99 ευρώ.

Αναφερόμαστε σε... ποτήρια μπίρας. Τα ποτήρια αυτά, τα χρησιμοποιούμε περισσότερο τις ζεστές ημέρες του χρόνου, αφού δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να απολαύσει μια παγωμένη μπίρα σε ένα μεγάλο ποτήρι.

Τα σούπερ μάρκετ, λοιπόν, έχουν για εσάς μια σούπερ προσφορά 1+1 που ισχύει από 04/01/20 έως 31/12/20. Σίγουρα δεν πρέπει να την χάσετε. Για να δείτε την προσφορά, μπείτε εδώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές

Σε περίπτωση, όμως, που έχετε αυτά τα ποτήρια, δείτε εδώ προσφορές έως και 40% σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που χρειάζεται κάθε οικογένεια!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μας "στέλνει ταξίδι"- Τρελή προσφορά με μόλις 25,95€

Ακόμα μια τρελή προσφορά της πασίγνωστης αλυσίδας σουπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, που δεν πρέπει να χάσετε. Μας στέλνει "ταξίδι", με μόλις 25,95€!

Aυτό το αντικείμενο είναι απαραίτητο σε κάθε πτήση, και δεν είναι άλλο από μια βαλίτσα. Ξέρουμε ότι οι τιμές στις βαλίτσες είναι στα ύψη για αυτό το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε αυτή την προσφορά, με την οποία μπορείτε σίγουρα θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Είναι μια βαλίτσα καμπίνας, που σημαίνει ότι μπορείτε να την έχετε μαζί σας σαν χειραποσκευή κατά την διάρκεια της πτήσης, χωρίς να χρειαστεί να την παραδώσετε. Με τις κατάλληλες διαστάσεις και πλαστικό στο εξωτερικό της, να είστε σίγουροι ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωπο με κανένα πρόβλημα!

Ακόμα μπορείτε να βρείτε εδώ και άλλες τεράστιες προσφορές με έως και -40%, σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που κάθενας από έμας έχει ανάγκη.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μας

Είδη φροντίδας από 0,95€ στον ΑΒ Βασιλόπουλο - Προσφορές μέχρι και 50% μέχρι αυτή την ημερομηνία!

Ακόμα μια υπερπροσφορά από την γνωστή και αγαπημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, που μας εκπλήσσει συνεχώς. Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη και δεν είναι άλλο από είδη φροντίδας.

Ξέρουμε πώς σε καταστήματα καλλυντικών τα προϊόντα είναι στα ύψη, για αυτό και σας βοηθούμε να εξοικονομείτε χρήματα και να απολαμβάνετε τις προσφορές, που σας αξίζουν. Θα βρείτε λοιπόν μέχρι και την Πέμπτη 27/2 είδη υγιεινής ακόμα και με 50% έκτπωση.

Όπως θα δείτε στο φυλλάδιο παρακάτω, οι προσφορές ξεκινάνε με 0,95€ και δεν ξεπαιρνούν τα 4€. Μην χάσετε αυτή την προσφορά, όπως και ακόμα μια που θα βρείτε εδώ, για τρόφιμα πρώτης ανάγκης που κάθε οικογένεια χρειάζεται.

προσφορές Βσσιλόπουλος

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share