Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πανικός στο Σκλαβενίτη: Το αντικείμενο που θα ανανεώσει το σπίτι σας με μόλις 16€!

Μην το χάσετε!

27 Φεβρουαρίου 2020 11:03
Πανικός στο Σκλαβενίτη: Το αντικείμενο που θα ανανεώσει το σπίτι σας με μόλις 16€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε το αντικείμενο που θα φέρει αέρα άνοιξης και ανανέωσης στο σπίτι σας από τα καταστήματα Σκλαβενίτης και κοστίζει μόλις 16 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει για εσάς τις καλύτερες προσφορές τόσο για τη διακόσμηση του σπιτιού σας όσο και για πρακτικά ζητήματα. Έτσι και σήμερα σας βρήκαμε κάτι που πραγματικά θα ανανεώσει το μπάνιο σας ολοκληρωτικά με μόλις 16€! Αν πάλι ενδιαφέρεστε να ανανεώσετε το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το έπιπλο που βρίσκεται σε υπερπροσφορά.

Στο ειδικό φυλλάδιο με τα είδη σπιτιού της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα στην κατηγορία "μπάνιο" εντοπίσαμε ένα υπέροχο σετ από ταπέτο και κουρτίνα μπάνια σε φλοράλ σχέδιο και σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ ή του μπλε. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να προμηθευτείτε όλο το σετ αλλά μπορείτε να αγοράστε είτε μόνο την κουρτίνα είτε μόνο το ταπέτο μεμονωμένα.

Αν θέλετε να τα αποκτήσετε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτης".

Δείτε την φωτογραφία:

Ξεκινήστε την ημέρα σας με αυτό το αντικείμενο από τον Σκλαβενίτη - Κοστίζει μόλις 2 ευρώ

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ακόμα μια προσφορά από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Αγοράστε το αντικείμενο που θα σας "φτιάξει" την ημέρα με μόλις 2 ευρώ.

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του σούπερ μάρκετ, ανακαλύψαμε καταπληκτικές κούπες, που πραγματικά μπορεί να σας φτιάξουν την ημέρα, καθώς βγαίνουν σε 4 φωτεινά χρώματα. Είναι πάμφθηνες και μπορείτε να τις κάνετε και δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν σας αρέσουν, τρέξτε να τις αγοράσετε, διότι σιγά σιγά εξαντλούνται! Δείτε τις κούπες στην φωτογραφία παρακάτω:

Αν όμως, δεν θέλετε κούπες και θέλετε να διακοσμήσετε το χώρο σας, δείτε εδώ το όμορφο φωτιστικό που θα βάλει φως στο σπίτι σας!

Προσφορά: Στο φαρμακείο θα το χρυσοπληρώσεις, στον Σκλαβενίτη θα το πάρεις με ούτε 10€!

Κάτι που όλα τα σπίτια χρειάζονται και δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπάνιο. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στον Σκλαβενίτη, αυτό που όλοι άνθρωποι έχουν ανάγκη, για να "ελέγχουν" την υγεία τους και να δαιτηρούνται σε φόρμα.

Δεν είναι άλλο, από μια ζυγαριά μπάνιου, την οποία θα βρείτε στην γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ στη πιο οικονομική τιμή. Ακόμα ένα φθηνό αντικείμενο που βάζει σε οργάνωση κυρίως τα κιλά σας και σας προσέχει, μετά από αυτό που θα βρείτε εδώ , και θα σας κρατάει ζεστούς, όπως και το σπίτι σας!

Είναι ψηφιακή για πλήρη ακρίβεια και με ενισχυμένο γυαλί, και η τιμή της είναι εξωπραγματική. Πλέον μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και να νιώθετε ωραίοι και υγιείς με μόλις 9 ευρώ.

Ακόμα υπάρχει ακόμα μια ζυγαριά με λιπομετρητή, την οποία μπορείτε να κάνετε δικιά σας με μόλις 14€. Μην χάσετε αυτές τις προσφορές!

Σκλαβενίτης: Βάλτε τάξη και οργάνωση στα πράγματα του δωματίου σας με μόλις 1€! Σίγουρα το χρειάζεστε!

Το αντικείμενο που όλα τα σπίτι χρειάζονται για να βρίσκονται τα ρούχα σας σε μια τάξη. Θα το βρείτε στην καλύτερη τιμή στον Σκλαβενίτη. Δεν γίνεται να μην υπάρχει στην ντουλάπα σας και τώρα κοστίζει μόλις 1€!

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, εντοπίσαμε τις πιο οικονομικές κρεμάστρες που θα βρείτε στην αγορά. Για να έχετε τα ρούχα και τα παλτό σας οργανωμένα και να μην τσαλακώνονται!

Δεν είναι βέβαια το μόνο αντικείμενο της μεγάλης αλυσίδας σουπερ μάρκετ, που είναι απαραίτητο για το σπίτι, μιας και έχουμε βρει και τα προϊόντα που θα το κρατάνε ζεστό μέχρι και το τέλος του χειμώνα, αλλά και στα πρώτα κρύα της άνοιξης!

Επωφεληθείτε από όσα προσφέρει για το σπίτι σας και εξοικονομήστε χρήματα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share