Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αυτό είναι το σημαντικότερο προϊόν για να προστατευτείτε από όλους τους ιούς - Κοστίζει κάτω από 2 ευρώ!

Τρέξτε να προλάβετε!

26 Φεβρουαρίου 2020 13:55
ΑΒ Βασιλόπουλος: Αυτό είναι το σημαντικότερο προϊόν για να προστατευτείτε από όλους τους ιούς - Κοστίζει κάτω από  2 ευρώ!

Αυτό είναι το σημαντικότερο προϊόν από τα ΑΒ Βασιλόπουλος για να προστατευτείτε από όλους τους ιούς. Κοστίζει κάτω από 2 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη και δεν είναι άλλο από είδη φροντίδας και συγκεκριμένα το αντισηπτικό χωριών που εξουδετερώνει όλα τα μικρόβια.

Ξέρουμε πώς σε καταστήματα καλλυντικών τα προϊόντα είναι στα ύψη, για αυτό και σας βοηθούμε να εξοικονομείτε χρήματα και να απολαμβάνετε τις προσφορές, που σας αξίζουν.

Όπως θα δείτε στο φυλλάδιο παρακάτω, έχει 20% έκπτωση και κοστίζει 1,99€. Μην χάσετε αυτή την προσφορά, όπως και ακόμα μια που θα βρείτε εδώ, για τρόφιμα πρώτης ανάγκης που κάθε οικογένεια χρειάζεται.

undefined

Προσφορά: Στο φαρμακείο θα το χρυσοπληρώσεις, στον Σκλαβενίτη θα το πάρεις με ούτε 10€!

Κάτι που όλα τα σπίτια χρειάζονται και δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπάνιο. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στον Σκλαβενίτη, αυτό που όλοι άνθρωποι έχουν ανάγκη, για να "ελέγχουν" την υγεία τους και να δαιτηρούνται σε φόρμα.

Δεν είναι άλλο, από μια ζυγαριά μπάνιου, την οποία θα βρείτε στην γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ στη πιο οικονομική τιμή. Ακόμα ένα φθηνό αντικείμενο που βάζει σε οργάνωση κυρίως τα κιλά σας και σας προσέχει, μετά από αυτό που θα βρείτε εδώ , και θα σας κρατάει ζεστούς, όπως και το σπίτι σας!

Είναι ψηφιακή για πλήρη ακρίβεια και με ενισχυμένο γυαλί, και η τιμή της είναι εξωπραγματική. Πλέον μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και να νιώθετε ωραίοι και υγιείς με μόλις 9 ευρώ.

Ακόμα υπάρχει ακόμα μια ζυγαριά με λιπομετρητή, την οποία μπορείτε να κάνετε δικιά σας με μόλις 14€. Μην χάσετε αυτές τις προσφορές!

Στο φαρμακείο θα το χρυσοπληρώσεις...Στον Σκλαβενίτη θα το πάρεις με ούτε 10€!

Σκλαβενίτης: Βάλτε τάξη και οργάνωση στα πράγματα του δωματίου σας με μόλις 1€! Σίγουρα το χρειάζεστε!

Το αντικείμενο που όλα τα σπίτι χρειάζονται για να βρίσκονται τα ρούχα σας σε μια τάξη. Θα το βρείτε στην καλύτερη τιμή στον Σκλαβενίτη. Δεν γίνεται να μην υπάρχει στην ντουλάπα σας και τώρα κοστίζει μόλις 1€!

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, εντοπίσαμε τις πιο οικονομικές κρεμάστρες που θα βρείτε στην αγορά. Για να έχετε τα ρούχα και τα παλτό σας οργανωμένα και να μην τσαλακώνονται!

Δεν είναι βέβαια το μόνο αντικείμενο της μεγάλης αλυσίδας σουπερ μάρκετ, που είναι απαραίτητο για το σπίτι, μιας και έχουμε βρει και τα προϊόντα που θα το κρατάνε ζεστό μέχρι και το τέλος του χειμώνα, αλλά και στα πρώτα κρύα της άνοιξης!

Επωφεληθείτε από όσα προσφέρει για το σπίτι σας και εξοικονομήστε χρήματα!

Σκλαβενίτης: Βάλτε τάξη και οργάνωση στα πράγματα του δωματίου σας με μόλις 1€! Σίγουρα το χρειάζεστε!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share