Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χειμερινές εκπτώσεις 2020: Πότε σταματούν;

Σας αφορά!

25 Φεβρουαρίου 2020 16:00
Χειμερινές εκπτώσεις 2020: Πότε σταματούν;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν στο τέλος τους, σε όλα τα καταστήματα της Ελλάδος και οι έμποροι καλούν τους καταναλωτές να προσέλθουν στα καταστήματα για να αξιοποιήσουν τις προσφορές που υπάρχουν. Ποια μέρα ωστόσο τελειώνουν;

Μέχρι το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου διαρκούν οι χειμερινές εκπτώσεις με μεγάλες προσφορές αυτές τις τελευταίες μέρες για τους καταναλωτές.

Παράλληλα και εν μέσω καρναβαλιού πολλοί είναι οι δήμοι στην Αττική και την Ελλάδα που το Σάββατο θα πραγματοποιήσουν «Λευκή νύχτα» με έξτρα προσφορές.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ (ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ) για την κίνηση των εμπορικών καταστημάτων κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εορταστικής περιόδου, αύξηση πωλήσεων σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018 σημείωσε μόλις το 17% των επιχειρήσεων, ενώ το 49% κατέγραψε μειωμένο τζίρο. Επίσης μιας και μιλάμε για εκπτώσεις, δεν πρέπει να χάσεις την τέλεια τσάντα από τα KEM που έχει έκπτωση σοκ!

Είδη φροντίδας από 0,95€ στον ΑΒ Βασιλόπουλο - Προσφορές μέχρι και 50% μέχρι αυτή την ημερομηνία!

Ακόμα μια υπερπροσφορά από την γνωστή και αγαπημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, που μας εκπλήσσει συνεχώς. Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη και δεν είναι άλλο από είδη φροντίδας.

Ξέρουμε πώς σε καταστήματα καλλυντικών τα προϊόντα είναι στα ύψη, για αυτό και σας βοηθούμε να εξοικονομείτε χρήματα και να απολαμβάνετε τις προσφορές, που σας αξίζουν. Θα βρείτε λοιπόν μέχρι και την Πέμπτη 27/2 είδη υγιεινής ακόμα και με 50% έκτπωση.

Όπως θα δείτε στο φυλλάδιο παρακάτω, οι προσφορές ξεκινάνε με 0,95€ και δεν ξεπαιρνούν τα 4€. Μην χάσετε αυτή την προσφορά, όπως και ακόμα μια που θα βρείτε εδώ, για τρόφιμα πρώτης ανάγκης που κάθε οικογένεια χρειάζεται.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share