Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Σκλαβενίτης: Η μεγάλη ευκαιρία που σου δίνει για να ανανεώσεις τον χώρο σου μόνο με 9 ευρώ!

Επωφεληθείτε!

25 Φεβρουαρίου 2020 13:05
Σκλαβενίτης: Η μεγάλη ευκαιρία που σου δίνει για να ανανεώσεις τον χώρο σου μόνο με 9 ευρώ!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Βρήκαμε την ευκαιρία που χωρίζει ο Σκλαβενίτης για να αλλάξεις τον χώρο σου για πάντα! Κοστίζει μόλις 9 ευρώ και φτάνει έως τα 17 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr εντόπισε άλλη μια προσφορά από τον Σκλαβενίτη, που σίγουρα θα δώσει άλλο ύφος στο σπίτι σας!

Στο ειδικό φυλλάδιο με τα είδη σπιτιού του Σκλαβενίτη, εντοπίσαμε αντικείμενο για κάθε δωμάτιο που θα αλλάξει τελείως το ύφος του χώρου σας!

Πρόκειται για τους φωτεινούς πίνακες που θα δώσουν ένταση και φως στον χώρο. Είναι μοντέρνα και ιδιαίτερα αφού πλέον διακοσμούν κάθε σύγχρονο σπίτι δίνοντάς του μια δυναμική στο ύφος του χώρου.

Αν είστε σε φάση που θέλετε να ανανεώσετε εξ ολοκλήρου τον χώρο σας τότε μπορείτε να δείτε και αυτό το χρηστικό έπιπλο!

Αν επιθυμείτε να να το αποκτήσετε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ένα από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Δείτε την φωτογραφία:

Σκλαβενίτης αντικείμενο σε προσφορά

Σκλαβενίτης - Super τιμή: Η συσκευή που θα σας λύσει τα χέρια και είναι απαραίτητη σε κάθε κουζίνα κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς ένα χρήσιμο εργαλείο για το σπίτι και την κουζίνα από τον Σκλαβενίτη. Είμαστε σίγουροι ότι το χρειάζεστε, αφού κοστίζει μόνο 12 ευρώ και είναι ιδανικό ακόμα και για δώρο τώρα τις γιορτές!

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, "πέσαμε" πάνω σε ένα στύφτη, ο οποίος είναι πάμφθηνος. Έχει χωρητικότητα 0,5L και Ισχύ 30W.

Σε περίπτωση όμως που δεν χρειάζεστε αυτή την περίοδο στύφτη, μπορείτε να αγοράσετε μια καφετιέρα μόνο με 13 ευρώ.

Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω:

Σκλαβενίτης - Super τιμή

Σκλαβενίτης: Αυτό το έπιπλο θα αλλάξει το σαλόνι σας μόνο με 19 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς το ιδανικό έπιπλο από τον Σκλαβενίτη! Είναι για το σαλόνι ή ακόμα και για το υπνοδωμάτιο και κοστίζει 19 ευρώ.

Πρόκειται για μια βιβλιοθήκη, η οποία θα "γεμίσει" τον τοίχο σας! Ταιριάζει σε κάθε χώρο, καθώς το χρώμα της είναι γήινο,ενώ είναι φτιαγμένη με μοριοσανίδα και έχει επένδυση. Οι διαστάσεις είναι 60x23x79,5Ycm.

Είναι μια ευκαιρία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. Ωστόσο αν αυτή την περίοδο δεν έχετε ανάγκη μια βιβλιοθήκη, σας έχουμε βρει και ένα σετ τραπεζαρίας μόνο με 88 ευρώ.

Σκλαβενίτης έπιπλα

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share