Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά! Αυτό που χρειάζεται το κάθε τραπέζι τώρα με 30% έκπτωση από μόλις 3,70€!

Μέχρι την Πέμπτη 20/2!

18 Φεβρουαρίου 2020 11:57
ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά! Αυτό που χρειάζεται το κάθε τραπέζι τώρα με 30% έκπτωση από μόλις 3,70€!

Αυτό που κάθε τραπέζι χρειάζεται τώρα βρίσκεται σε τρελή έκπτωση από την τεράστια αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Τρέξτε να προλάβετε γιατί σίγουρα θα το χρειαστείτε και η τιμή ξεκινάει από 3,70€!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε για αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Αυτό δεν είναι άλλο από κρασιά, που μπορείτε να βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές και να γεμίσετε το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Μαζί με τα κρέατα, που θα βρείτε επίσης σε έκπτωση με τιμές που ξεκινάνε από μόλις 3,99€, ταιριάζει ένα καλό κρασάκι και φέρνει πιο κοντά την παρέα!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά! Αυτό που χρειάζεται το κάθε τραπέζι τώρα με 30% έκπτωση από μόλις 3,70€!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μεγάλες προσφορές έως και - 40% σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που χρειάζεται κάθε οικογένεια!

Μεγάλες προσφορές έως και - 40% σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που θέλουμε όλοι!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!


Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι!

Δείτε τα!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μεγάλες εκπτώσεις

Σκλαβενίτης - Super τιμή: Η συσκευή που θα σας λύσει τα χέρια και είναι απαραίτητη σε κάθε κουζίνα κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς ένα χρήσιμο εργαλείο για το σπίτι και την κουζίνα από τον Σκλαβενίτη. Είμαστε σίγουροι ότι το χρειάζεστε, αφού κοστίζει μόνο 12 ευρώ και είναι ιδανικό ακόμα και για δώρο τώρα τις γιορτές!

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, "πέσαμε" πάνω σε ένα στύφτη, ο οποίος είναι πάμφθηνος. Έχει χωρητικότητα 0,5L και Ισχύ 30W.

Σε περίπτωση όμως που δεν χρειάζεστε αυτή την περίοδο στύφτη, μπορείτε να αγοράσετε μια καφετιέρα μόνο με 13 ευρώ.

Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω:

Σκλαβενίτης - Super τιμή

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share