Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ουρές στον Σκλαβενίτη γι αυτό το αντικείμενο - Κοστίζει 6,50 ευρώ!

Θα το έχετε παντού μαζί σας!

14 Φεβρουαρίου 2020 11:01
Ουρές στον Σκλαβενίτη γι αυτό το αντικείμενο - Κοστίζει 6,50 ευρώ!

Χαμός γίνεται στα σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης με αυτό το αντικείμενο που κοστίζει μόνο 6,50 ευρώ. Είμαστε σίγουροι ότι θα το έχετε παντού μαζί σας!

Πρόκειται για μια ευκαιρία, την οποία δεν πρέπει να χάσετε, από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ένα προϊόν, μετά από το αντικείμενο που είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι και κοστίζει μόλις 1,60 ευρώ!

Θα σας προτείνουμε, λοιπόν, ένα μπουκάλι με υφασμάτινη θήκη. Είναι ένα μπουκάλι που μπορείτε να έχετε είτε στη δουλειά σας, είτε στο γυμναστήριο! Είναι φτιαγμένο από γυαλί και έχει πλαστικό καπάκι. Τέλος είναι 400ml και όπως σας είπαμε κοστίζει μόνο 6,50€.

Πανικός στον Σκλαβενίτη με αυτό το κάθισμα - Ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους!

Βρήκαμε για εσάς το τέλειο κάθισμα από τον Σκλαβενίτη, που "τρελαίνει" μικρούς και μεγάλους! Ταιριάζει είτε σε υπνοδωμάτιο, είτε σε σαλόνι.

Πρόκειται για μια ευκαιρία, την οποία δεν πρέπει να χάσετε, από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Ο Σκλαβενίτης, έχει γίνει γνωστός όχι μόνο για τις προσφορές στα τρόφιμα αλλά και για τα εξαιρετικά είδη σπιτιού που έχει.

Εξοικονομήστε χρήματα και επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά για να αγοράσετε ένα ονειρικό πουφ! Ποιος δεν τα λατρεύει άλλωστε, αφού εκτός από παιχνιδιάρικα είναι και αναπαυτικά. Έτσι, εμείς επιλέξαμε να σας το προτείνουμε σε περίπτωση που θέλατε να κάνετε μια τέτοια αγορά. Κοστίζει 38 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μετά από το καλύτερο δώρο για την γιαγιά σας.

Σκλαβενίτης: Ουρές για τα λευκά είδη με μόνο 3€! Τρέξτε όσο προλαβαίνετε!

Ακόμα μια ευκαιρία, την οποία δεν πρέπει να χάσετε, από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Έχει γίνει γνωστός για τις προσφορές του και όχι μόνο αυτές στα τρόφιμα!

Εξοικονομήστε χρήματα και επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά για λευκά είδη!Οι τιμές ξεκινάνε από 3 μόλις ευρώ και αγγίζουν τα 14€!

Πετσέτες στα πιο μόντερνα χρώματα και σχέδια, και μάλιστα βαμβακερές!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share