Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα 6+1 χειρότερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου! Αν κάνεις το λάθος ο χωρισμός είναι σίγουρος!

Δώστε βάση!

13 Φεβρουαρίου 2020 12:34
Τα 6+1 χειρότερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου! Αν κάνεις το λάθος ο χωρισμός είναι σίγουρος!

Όλοι οι ερωτευμένοι ξεκινούν από τα τέλη Ιανουαρίου κιόλας να ξεψαχνίζουν το ίντερνετ και να ξεχύνονται στους δρόμους για να βρουν το καλύτερο, το ιδανικότερο και το πιο πρωτότυπο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μερικές φορές όμως πάνω στον ενθουσιασμό μας ίσως να κάνουμε μια λανθασμένη αγορά. Δεκτό πως θες να ξεφύγεις από τις κλασσικές επιλογές όπως λουλούδια ή σέξι εσώρουχα ή ακόμη και τα τετριμμένα αλλά πάντα αγαπημένα σοκολατάκια πρόσεχε όμως μη φτάσεις στο άλλο άκρο. Μερικές φορές όσο καλή αίσθηση του χιούμορ κι αν έχει ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σου αν κάνεις το λάθος και αγοράσεις κάτι από την παρακάτω λίστα να ξέρεις πως ο χωρισμός είναι μονόδρομος!

1. Ρομαντικό χαρτί υγείας

2. Δώστε το όνομά της σε μια κατσαρίδα Μαδαγασκάρης

3. Οργάνωσε της την κηδεία της

4. Εσώρουχα που τρώγονται

5. Κρέας σε σχήμα καρδιάς

6. Εσώρουχα για δύο

7. Λουλούδια από μπέικον

Το τεστ των ερωτευμένων για τον Άγιο Βαλεντίνο! Στόχος να το ολοκληρώσετε σε 73 δευτερόλεπτα! (photo)

Σε λίγες ημέρες ο κόσμος είναι έτοιμος για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral ένα τεστ το οποίο πρέπει να το ολοκληρώσετε σε 73 δευτερόλεπτα! Παράλληλα λόγω της ερχόμενης ημέρας των ερωτευμένων δείτε γιατί δεν πρέπει να είναι ζυγός ο αριθμός λουλουδιών σε μια ανθοδέσμη;

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, στο συγκεκριμένο παζλ υπάρχουν τέσσερα γράμματα που βρίσκονται ανακατωμένα και ο στόχος είναι να βρεθεί η σωστή γωνία που δίνει την λέξη «LOVE» ή «ΕΡΩΤAΣ» αν το θέλετε στα ελληνικά.

Μπορεί να φαίνεται πως είναι εύκολο, ωστόσο, μην προτρέχετε. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο μεγάλος στόχος είναι να καταφέρετε να λύσετε το παζλ ή να βρείτε την σωστή σειρά των γραμμάτων σε λιγότερο από 73 δευτερόλεπτα.

Για όσους δυσκολεύεστε παραθέτουμε και τη «λύση»

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share