Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Κάντε δώρο σοκολάτες με έκπτωση έως και 50% στο ταίρι σας για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Μένουν μόνο 2 μέρες!

12 Φεβρουαρίου 2020 10:35
ΑΒ Βασιλόπουλος: Κάντε δώρο σοκολάτες με έκπτωση έως και 50% στο ταίρι σας για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Ψάχνετε τι θα αγοράσετε στο ταίρι σας για τον Άγιο Βαλεντίνο; Σας έχουμε την καλύτερη λύση. Όλες οι γυναίκες αγαπάνε τις σοκολάτες και τώρα μπορείτε να τις αγοράσετε στις πιο οικονομικές τιμές. Ακόμα μια τεράστια ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα μια τρελή προσφορά της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται μέσα στην προσφορά του Αγίου Βαλεντίνου, που εξασφαλίζει οικονομικές τιμές σε πολλά προϊόντα!

Βέβαια, μπορείτε να επωφεληθείτε χωρίς να έχετε κάποιον σύντροφο, μιας και οι σοκολάτες είναι για όλους ανεξαιρέτως!

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Ρούχα από 1,99€ έως 10,90€!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, μιας και τώρα μπορείτε να αγοράσετε ρούχα με μόλις 1,99 ευρώ! Μην χάσετε την προσφορά και επωφεληθείτε άμεσα!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα μια τρελή προσφορά της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ενώ ακόμα "τρέχει" και η προσφορά του Αγίου Βαλεντίνου, που εξασφαλίζει οικονομικές τιμές σε πολλά προϊόντα!

Μπορείτε να βρείτε ένα απλό άσπρο T-shirt αλλά και φόρμες γυμναστικής με μόλις 10,99 ευρώ!

Τρέξτε στον AB Βασιλόπουλο για να προλάβετε σούπερ προσφορά: Φόρμες μόνο με 10 ευρώ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς έχει τρομερή προσφορά σε φόρμα! Φρενίτιδα στα μαγαζιά από αυτή την έκπτωση! Κοστίζει μόνο 10,90.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μετά το σκεύος μαγειρικής με έξτρα δώρο που κοστίζει 9,90 ευρώ!

Πρόκειται λοιπόν, για ένα γυναικείο σετ φόρμας, Amico velvet. Κοστίζει 10,90 από 19,90 το τεμάχιο. Επωφεληθείτε από την προσφορά και τρέξτε στο πιο κοντινό κατάστημα!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Φρενίτιδα με αυτή την προσφορά! Τρέξτε να προλάβετε βαλίτσα σε τιμή σοκ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος! Πρόκειται για μια βαλίτσα σε σούπερ τιμή, η οποία ήδη έχει προκαλέσει φρενίτιδα. Μην χάσετε αυτή την προσφορά!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Δεν είναι άλλο λοιπόν από μία βαλίτσα καμπίνας 20" που από 29,95 μπορείτε να την κάνετε δική σας μόνο με 25,95. Επωφεληθείτε από την προσφορά και τρέξτε στο πιο κοντινό κατάστημα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share