Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Jumbo αποκριάτικα: Η στολή 3D που κοστίζει μόνο 9,99 και πρέπει να αγοράσετε!

Θα ξεχωρίσετε στα πάρτι!

12 Φεβρουαρίου 2020 09:20
Jumbo αποκριάτικα: Η στολή 3D που κοστίζει μόνο 9,99 και πρέπει να αγοράσετε!

Το τριώδιο έχει ήδη ανοίξει, γι αυτό και εμείς είπαμε να σας προτείνουμε μια στολή 3D από τα Jumbo. Είναι και για άνδρα και για γυναίκα και κοστίζει μόνο 9,99.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, σκέφτεται τις εμφανίσεις σας στα αποκριάτικα πάρτι και γι αυτό σας παρουσιάζει μια στολή, την οποία και μπορείτε να φορέσετε και στο καρναβάλι της Πάτρας, το οποίο φυσικά έκανε μια συγκλονιστική έναρξη. Πρόκειται για μια παιχνιδιάρικη αποκριάτικη στολή Unisex φατσούλα γλώσσα.

Περιγραφή - Χαρακτηριστικά

Στολή με κοινή εφαρμογή σε γυναικά και άντρα.

Σύνθεση: 100% Πολυεστέρας.

Διάμετρος φατσούλας: 85 εκ.

Αποκριάτικη Στολή Unisex Φατσούλα Γλώσσα - 1 τμχ.
Κωδικός Jumbo: 1152185

ΤΙΜΗ JUMBO:9,99 €

H&M: Το κόκκινο σουτιέν με δαντέλα που θα βάλει φωτιά στα σεντόνια τον Άγιο Βαλεντίνο! Κάνει λιγότερο από 15 ευρώ!

Κάνε το καλύτερο δώρο στοον σύντροφό σου, δηλαδή εσένα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο κολακευτικό σουτιέν από τα H&M για να περάσετε την πιο καυτή βραδιά!

Σίγουρα θα μείνει αξέχαστη και όχι μόνο θα τον τρελάνεις, αλλά και εσύ η ίδια θα νιώσεις τέλεια μέσα σε αυτό το άνετο και τόσο θηλυκό σουτιέν! Μάλιστα μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το τάνγκα που είναι ειδικά φτιαγμένο για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Είναι κόκκινο το χρώμα του πάθους και του έρωτα, και από δαντέλα. Πώς γίνεται να του αντισταθείς; Τρέξε να το αγοράσεις μιας και σίγουρα θα το βολευτείς και όχι μόνο αυτή την ιδιαίτερη μέρα!

Τονίζει τέλεια το μπούστο και το κρατάει καλά, χωρίς να το κάνει να φαίνεται υπερβολικό και ψεύτικο!

Underwired lace bra
14,99 €

Τρέξτε στον AB Βασιλόπουλο για να προλάβετε σούπερ προσφορά: Φόρμες μόνο με 10 ευρώ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς έχει τρομερή προσφορά σε φόρμα! Φρενίτιδα στα μαγαζιά από αυτή την έκπτωση! Κοστίζει μόνο 10,90.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μετά το σκεύος μαγειρικής με έξτρα δώρο που κοστίζει 9,90 ευρώ!

Πρόκειται λοιπόν, για ένα γυναικείο σετ φόρμας, Amico velvet. Κοστίζει 10,90 από 19,90 το τεμάχιο. Επωφεληθείτε από την προσφορά και τρέξτε στο πιο κοντινό κατάστημα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share