Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Η νέα συλλεκτική σειρά FREKVENS της ΙΚΕΑ φέρνει το πάρτι στο σπίτι σας!

Μην την χάσετε!

10 Φεβρουαρίου 2020 15:36
Η νέα συλλεκτική σειρά FREKVENS της ΙΚΕΑ φέρνει το πάρτι στο σπίτι σας!

Αντλώντας έμπνευση από την ατμόσφαιρα των πάρτι, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά FREKVENS, με προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε το τέλειο πάρτι στο σπίτι σας, ακόμα και αν δεν το είχατε προγραμματίσει!

Η συλλεκτική σειρά, η οποία έχει διακριθεί με Red Dot βραβείο, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους teenage engineering, μια ομάδα μηχανικών και προγραμματιστών από τη Στοκχόλμη με πάθος για τη μουσική και τα ηλεκτρονικά είδη.

Τα βασικά κομμάτια της συλλεκτικής σειράς FREKVENS επικεντρώνονται στον φωτισμό και τον ήχο, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνονται πλήρως στο περιβάλλον και λειτουργούν και ως έπιπλα. Τα ηχεία FREKVENS με subwoofer, αλλά και τα μικρότερα ηχεία της σειράς σε έντονες αποχρώσεις του μαύρου, του κόκκινου και του κίτρινου, έχουν πολυμορφικές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ήχου.

νέα συλλογή ΙΚΕΑ

Παράλληλα, με το φορητό ηχείο FREKVENS, μπορείτε να μεταφέρετε το πάρτι όπου και αν βρίσκεστε, ακόμα και εκτός σπιτιού. Η συλλεκτική σειρά FREKVENS, περιλαμβάνει ακόμη τον κατάλληλο φωτισμό για να έχετε ό,τι χρειάζεστε για ένα αξέχαστο πάρτι.

Από τη βάση ηχείου με φωτισμό FREKVENS μέχρι τα σποτ με LED φωτισμό της σειράς, σε έντονα χρώματα, θα δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα για εσάς και τους καλεσμένους σας.

πάρτι ΙΚΕΑ

Η σειρά προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και περιλαμβάνει πολλά ακόμα αντικείμενα, σημαντικά για τη διοργάνωση ενός πάρτι. Επιλέξτε το βοηθητικό τραπεζάκι, το σκαμπό, το υποπόδιο, και το τραπέζι μπαρ της σειράς FREKVENS, για να δημιουργήσετε επιπλέον χώρους για τους καλεσμένους σας.

ΙΚΕΑ

Ακόμη, προτιμήστε τα είδη σερβιρίσματος της σειράς και εντυπωσιάστε με τα ιδιαίτερα χρώματα και τα παιχνιδιάρικα σχέδιά τους. Ανακαλύψτε τη νέα συλλεκτική σειρά FREKVENS στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share