Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το δώρο που μπορείτε να κάνετε ακόμα και σε γάμο με μόλις 1 ευρώ!

Προλάβετε πριν εξαντληθεί!

8 Φεβρουαρίου 2020 15:05
Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το δώρο που μπορείτε να κάνετε ακόμα και σε γάμο με μόλις 1 ευρώ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Όλοι μας το χρειαζόμαστε, μιας και είναι από τα πιο χρήσιμα πράγματα, και μάλιστα ένα από τα πιο συνηθισμένα δώρα σε έναν γάμο. Εξοικονομήστε χρήματα και επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μετά από το αντικείμενο που είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι και κοστίζει μόλις 1,60 ευρώ!

Δεν είναι άλλο από σετ μαχαιροπίρουνων από ανοξείδωτο ατσάλι με μόλις 1 ευρώ. Προλάβετε τα πριν εξαντληθούν!

Σκλαβενίτης: Το καλύτερο δώρο για την γιαγιά σας! Τέλος στην ταλαιπωρία μόνο με 9,60 ευρώ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Είναι χρήσιμο και σίγουρα όλες και όλοι το χρειάζονται. Θα σας κοστίσει λιγότερο από 10 ευρώ και θα σας ξεκουράσει, εσάς και ειδικά την ηλικιωμένη γιαγιά σας!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μετά από το αντικείμενο που είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι και κοστίζει μόλις 1,60 ευρώ!

Αυτό δεν είναι άλλο από ένα καροτσάκι λαϊκής, το οποίο είναι πτυσσόμενο και κυκλοφορεί σε δύο σχέδια. Βέβαια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ, αλλά και για να κουβαλήσετε πολλά και βαριά αντικέιμενα.

Δείτε την φωτογραφία και μην χάσετε την ευκαιρία τρέξτε να το αγοράσετε!

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το έπιπλο με την υπερπροσφορά που θα αλλάξει τον χώρο σας για πάντα! Κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Βρήκαμε το έπιπλο με την υπερπροσφορά που θα αλλάξει τον χώρο σας για πάντα! Κοστίζει μόλις 19 ευρώ και βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα έπιπλο από τον Σκλαβενίτη, που σίγουρα θα "αλλάξει" τον χώρο σας!

Στο ειδικό φυλλάδιο με τα είδη σπιτιού του Σκλαβενίτη, εντοπίσαμε για άλλη μια φορά ένα χρηστικό έπιπλο για κάθε σπίτι, που δεν είναι άλλο από μια βιβλιοθήκη.

Η συγκεκριμένη θα σας βολέψει πολύ διότι είναι αρκετά διακριτική στο μέγεθος (60x23x79,5Ycm) αλλά αρκετή για τα βιβλία και τα αντικείμενα που θέλουμε να τοποθετήσουμε.

Έχει ουδέτερο χρώμα και ταιριάζει σε όλους του χώρους, ενώ το πιο καλό από όλα είναι η απίστευτη τιμή της αφού κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Σκλαβενίτης - Τρελή ευκαιρία: Είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι και κοστίζει μόνο 1,60 ευρώ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι και κοστίζει μόνο 1,60 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Ποια είναι τα είδη που είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό; Θα το βρεις στον Σκλαβενίτη μόλις με 1, 60 ευρώ! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την προσφορά του Σκλαβενίτη για να κρατηθεί το σπίτι σας ζεστό πάμφθηνα!

Ο λόγος για το γυάλινο μπουκάλι νερού που πρέπει να ανανεώνουμε συχνά για λόγου υγιεινής που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share