Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Φρενίτιδα με αυτή την προσφορά! Τρέξτε να προλάβετε βαλίτσα σε τιμή σοκ!

Μην την χάσετε!

7 Φεβρουαρίου 2020 08:30
ΑΒ Βασιλόπουλος: Φρενίτιδα με αυτή την προσφορά! Τρέξτε να προλάβετε βαλίτσα σε τιμή σοκ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος! Πρόκειται για μια βαλίτσα σε σούπερ τιμή, η οποία ήδη έχει προκαλέσει φρενίτιδα. Μην χάσετε αυτή την προσφορά!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μετά το σκεύος μαγειρικής με έξτρα δώρο που κοστίζει 9,90 ευρώ!

Δεν είναι άλλο λοιπόν από μία βαλίτσα καμπίνας 20" που από 29,95 μπορείτε να την κάνετε δική σας μόνο με 25,95. Επωφεληθείτε από την προσφορά και τρέξτε στο πιο κοντινό κατάστημα!

Σκλαβενίτης: Το καλύτερο δώρο για την γιαγιά σας! Τέλος στην ταλαιπωρία μόνο με 9,60 ευρώ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Είναι χρήσιμο και σίγουρα όλες και όλοι το χρειάζονται. Θα σας κοστίσει λιγότερο από 10 ευρώ και θα σας ξεκουράσει, εσάς και ειδικά την ηλικιωμένη γιαγιά σας!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μετά από το αντικείμενο που είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι και κοστίζει μόλις 1,60 ευρώ!

Αυτό δεν είναι άλλο από ένα καροτσάκι λαϊκής, το οποίο είναι πτυσσόμενο και κυκλοφορεί σε δύο σχέδια. Βέβαια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ, αλλά και για να κουβαλήσετε πολλά και βαριά αντικέιμενα.

Δείτε την φωτογραφία και μην χάσετε την ευκαιρία τρέξτε να το αγοράσετε!

Σκλαβενίτης - Μεγάλη προσφορά: Το αντικείμενο που θα μετατρέψει το σπίτι σας και θα εξοικονομήσει χώρο κοστίζει μόλις 9 ευρώ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι , που θα το μετατρέψει και θα εξοικονομήσει χώρο κοστίζει μόλις 9 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Ποια είναι τα είδη που είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό; Θα το βρεις στον Σκλαβενίτη μόλις με Το αντικείμενο που θα μετατρέψει το σπίτι σας και θα εξοικονομήσει χώρο κοστίζει μόλις 9 ευρώ!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την προσφορά του Σκλαβενίτη που κοστίζει μόλις 3,50 ευρώ!

Ο λόγος για τα καλάθια για τα άπλυτα ρούχα που θα δώσουν τάξη αλλά και χρώμα στον χώρο σας. Έχουν φανταστικό χρώμα και σίγουρα θα στολισουν τον χώρο σας!

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share