Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αύριο (13/1) η επίσημη έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων! Ποιες Κυριακές θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα!

Σας αφορά!

12 Ιανουαρίου 2020 12:33
Αύριο (13/1) η επίσημη έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων! Ποιες Κυριακές θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα!

Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία να "ξεχυθείτε" στις αγορές και να πάρετε όσα δεν έχετε βρει τόσο καιρό σε τιμή ευκαιρίας. Βέβαια, πολλά είναι τα καταστήματα που ήδη έχουν ξεκινήσει τις "ανεπίσημες" εκπτώσεις και το Athensmagazine.gr εντόπισε τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς πριν από εσάς για εσάς!

Οι πρώτες χειμερινές εκπτώσεις της χρονιάς λοιπόν έφτασαν και ξεκινούν αύριο, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 (1η Κυριακή των εκπτώσεων), τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν, με προτεινόμενο ωράριο 11:00΄ – 18:00΄.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την υποχρεωτική αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον παρέχεται συγκεκριμένο ποσοστό έκπτωσης σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία. Στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.

Με την ευκαιρία θα φανεί εάν πράγματι ξεφύγαμε από την κρίση και εάν μετά από πολλά χρόνια θα δούμε αυξημένη προσέλευση και τζίρους στα καταστήματα .

Το καταναλωτικό κοινό μπορεί να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις Ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, να ενισχύσει τις παραδοσιακές αγορές σε όλες τις γειτονιές της πόλης καθώς και να αποφεύγει να προμηθεύεται αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα, από πηγές παράνομου εμπορίου.

Οι καταναλωτές , μπορούν να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές, προβαίνοντας όμως σε έρευνα αγοράς με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τελικής τιμής, επιλέγοντας με αντικειμενικά κριτήρια τα προϊόντα που προγραμματίζουν να αγοράσουν για να καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες.

Σκλαβενίτης: Μεγάλη ευκαιρία! Σε τιμές σοκ είδη πρώτης ανάγκης!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Σε τιμές σοκ είδη πρώτης ανάγκης!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Ποια είναι τα είδη που είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό; Θα το βρεις στον Σκλαβενίτη από 5 ευρώ και δεν ξεπρενούν τα 20 ευρώ! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την προσφορά του Σκλαβενίτη για να κρατηθεί το σπίτι σας ζεστό πάμφθηνα!

Ο λόγος για τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Σκλαβενίτης - Super τιμή: Η πιο χρήσιμη συσκευή που είναι ιδανική για δώρο κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς ένα χρήσιμο εργαλείο για το σπίτι και την κουζίνα από τον Σκλαβενίτη. Είμαστε σίγουροι ότι το χρειάζεστε, αφού κοστίζει μόνο 12 ευρώ και είναι ιδανικό ακόμα και για δώρο τώρα τις γιορτές!

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, "πέσαμε" πάνω σε ένα στύφτη, ο οποίος είναι πάμφθηνος. Έχει χωρητικότητα 0,5L και Ισχύ 30W.

Σε περίπτωση όμως που δεν χρειάζεστε αυτή την περίοδο στύφτη, μπορείτε να αγοράσετε μια καφετιέρα μόνο με 13 ευρώ.

Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share