Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χειμερινές εκπτώσεις 2020: Ποια ημερομηνία ξεκινούν;

Πόσο θα διαρκέσουν;

4 Ιανουαρίου 2020 21:00
Χειμερινές εκπτώσεις 2020: Ποια ημερομηνία ξεκινούν;

Υπομονή μέχρι τη δεύτερη (13/1) Δευτέρα του νέου έτους, οπότε και θα ξεκινήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις του 2020. Οι ημερομηνίες των εκπτώσεων είναι κατά βάση οι ίδιες και υπάρχει μια μικρή απόκλιση μιας ή δυο ημερών. Ενώ, με εορταστικό ωράριο συνεχίζουν τα καταστήματα τη λειτουργιά τους.

Οι περίοδοι των εκπτώσεων ανά έτος είναι τέσσερις. Δύο χειμερινές και δύο καλοκαιρινές και είθισται τα μαγαζιά να παραμένουν ανοικτά και τις Κυριακές. Οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα Ιανουαρίου κι ολοκληρώνονται πάντα τέλη Φεβρουαρίου, δηλαδή στις 28 ή 29 Φεβρουαρίου.

Κάποια καταστήματα ωστόσο έχουν ξεκινήσει μικρο-προσφορές και είναι μια καλή ευκαιρία να επωφεληθείτε από αυτό και να βγείτε μια βόλτα στα μαγαζιά!

Οι χειμερινές εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις 2020 αρχίζουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και διαρκούν ως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Οι επόμενες χειμερινές εκπτώσεις θα έρθουν το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη και συγκεκριμένα από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου ως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου του 2020.

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το προϊόν που σίγουρα θέλετε! Κοστίζει μόνο 16 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς ένα προϊόν από τον Σκλαβενίτη, που σίγουρα θέλετε να αγοράσετε. Κοστίζει 16 ευρώ και είναι ξεχωριστό κομμάτι!

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο με τα μοναδικά διακοσμητικά, "πέσαμε" πάνω σε ένα φωτιστικό επιτραπέζιο, με ξεχωριστό στιλ. Ταιριάζει σε κάθε χώρο, είτε είναι μοντέρνος, είτε πιο κλασικός!

Είναι φτιαγμένο από μέταλλο και είναι 28cm.

Αν όμως αυτή την περίοδο δεν θέλετε να αγοράσετε διακοσμητικά, αλλά προτιμάτε πράγματα για την κουζίνα σας, τότε σας έχουμε το πιο χρήσιμο προϊόν μόνο με 13 ευρώ!

Σκλαβενίτης - Τρελή ευκαιρία: Είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι και κοστίζει μόνο 1,60 ευρώ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι και κοστίζει μόνο 1,60 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Ποια είναι τα είδη που είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό; Θα το βρεις στον Σκλαβενίτη μόλις με 1, 60 ευρώ! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την προσφορά του Σκλαβενίτη για να κρατηθεί το σπίτι σας ζεστό πάμφθηνα!

Ο λόγος για το γυάλινο μπουκάλι νερού που πρέπει να ανανεώνουμε συχνά για λόγου υγιεινής που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Σκλαβενίτης: Μεγάλη ευκαιρία! Σε τιμές σοκ είδη πρώτης ανάγκης!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Σε τιμές σοκ είδη πρώτης ανάγκης!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Ποια είναι τα είδη που είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό; Θα το βρεις στον Σκλαβενίτη από 5 ευρώ και δεν ξεπρενούν τα 20 ευρώ! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την προσφορά του Σκλαβενίτη για να κρατηθεί το σπίτι σας ζεστό πάμφθηνα!

Ο λόγος για τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share