Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

8+1 χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής!

Για τους ξεχασιάρηδες ή τους πολυάσχολους!

31 Δεκεμβρίου 2019 19:32
8+1 χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής!

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και απόψε είσαι καλεσμένος σε τραπέζι με φίλους ή σε οικογενειακό αλλά... Ουπς! Ξέχασες να πάρεις δώρα! Το Athensmagazine.gr όπως σας ενημέρωσε για τα χριστουγεννιάτικα δώρα που δεν πρέπει να πάρεις ούτε στο χειρότερο εχθρό σου είναι εδώ για να σου βρει τα δώρα της τελευταίας στιγμής που πραγματικά θα σε σώσουν!

Βιβλία

Η ίσως πιο σίγουρη επιλογή: είναι φτηνά, όλοι τα αγαπούν λίγο έως πολύ και μπορείς εύκολα να δώσεις έναν προσωπικό τόνο στο δώρο ανάλογα με τα γούστα του παραλήπτη. Ακόμη κι αν δεν είναι διανοούμενος σίγουρα θα έχει κάποια θεματική που τον ενδιαφέρει. Υπάρχουν άλλωστε και βιβλία για ποδόσφαιρο στην τελική.

Κρασί

κρασί

Άλλη μία επιλογή που είναι σχεδόν σίγουρη (εκτός αν ο παραλήπτης έχει κόψει για πάντα το αλκοόλ μετά από χρόνια κατάχρηση) κι ένα καλό μπουκάλι κρασί κουβαλά μία αίσθηση αρχοντιάς που ταιριάζει στις γιορτές.

Ποτά

Έστω ότι είναι εφτά η ώρα το απόγευμα. Έστω ότι δεν έχεις προλάβει να πάρεις τίποτα για το ρεβεγιόν. Πάντα θα υπάρχει μία κάβα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Πάντα θα υπάρχουν premium ποτά που θα κάνουν την καλύτερη εντύπωση.

Gadgets

gadgets

Βιάζεσαι; Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από την επιστροφή στην παιδική ηλικία. Τα περισσότερα gadgets δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας για ενηλίκους. Ακόμα κι όταν δεν έχουν καμία χρησιμότητα κρύβουν μεγάλες δόσεις χαράς για όποιον τα παίρνει στα χέρια του. Στα συν το γεγονός πώς μπορείς να τα βρεις παντού, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Video games

Γιατί αποτελούν ιδανική λύση; Είναι σα να κλείνεις το μάτι σε εκείνον που τα κάνεις δώρο. Σα να τους λες ότι αντιλαμβάνεσαι το πάθος του, σα να ανήκετε κι οι δύο σε μία μυστική εταιρεία αφιερωμένη σε επικά ταξίδια που μόνο εσείς αντιλαμβάνεστε τον σκοπό της.

Αντικείμενα για την κουζίνα

Αν ξέρεις ότι αποδέκτης είναι fan της μαγειρικής, μη διστάσεις να του χαρίσεις ακόμα και κάτι απλό για την κουζίνα του. Είναι το δωμάτιο όπου νιώθει βασιλιάς, και κάθε βασιλιάς θέλει να έχει περισσότερο "όπλα" και διακοσμητικά αντικείμενα κοντά στον θρόνο του.

Μια κάρτα δώρου από μεγάλο site αγορών

Δεν υπάρχει άτομο που δεν θα εκτιμήσει μια κάρτα δώρου από μεγάλο site, ειδικά μάλιστα αν κάνει online ψώνια. Το καλύτερο κομμάτι; Η δωροκάρτα μπορεί να παραδοθεί άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ετήσια συνδρομη για streaming service

disney

Σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ένα από τα αγαπημένα θέματα στις συζητήσεις είναι το «Ποιες σειρές βλέπεις;». Εκτός μάλιστα από το Netflix υπάρχει το κανάλι της Disney, το κανάλι της Apple και τόσα άλλα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις τη συνδρομή online και να επιλέξεις την ημερομηνία που θα παραδοθεί στα εισερχόμενα μηνύματα του προσώπου που θέλεις να κάνεις το δώρο.

Κάρτα μέλους σε γυμναστήριο

Έχεις παρατηρήσει ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο σκέφτεται να ξεκινήσει γυμναστήριο, γιόγκα ή πιλάτες; Χάρισε του μια εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή, ανάλογα με το πορτοφόλι σου

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share