Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης - τρελή προσφορά: Κάνει μόλις 10 ευρώ και είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι!

Τρέξτε να προλάβετε!

27 Δεκεμβρίου 2019 09:48
Σκλαβενίτης - τρελή προσφορά: Κάνει μόλις 10 ευρώ και είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι!

Σκλαβενίτης: Ποια είναι η προσφορά του σούπερ μάρκετ που κάνει μόλις 10 ευρώ και θα σας ξετρελάνει!

Ο Σκλαβενίτης είναι από τα καταστήματα που, όπως θα έχετε καταλάβει, έχουμε μια αδυναμία παραπάνω καθώς τα προϊόντα του πουλάνε στα τρελά, όπως το διακοσμητικό που σας παρουσιάσαμε και χτες!

Για σήμερα σας έχουμε απίθανη σαντουιτσιέρα για τις πρωινές και βραδινές λιγούρες που κοστίζει μόλις 10 ευρώ! Το Athensmagazine.gr την εντόπισε και σας την παρουσιάζει!

Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω:

Σκλαβενίτης: Αυτό είναι το έπιπλο που θα αλλάξει τον χώρο σας! Κοστίζει μόνο 38 ευρώ!

Με αυτό το έπιπλο από τον Σκλαβενίτη θα αλλάξετε τον χώρο σας. Είναι μοντέρνο και κοστίζει μόνο 38 ευρώ.

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα εξαιρετικό γραφείο, το οποίο μπορείτε να το βάλετε είτε στο υπνοδωμάτιό σας, είτε στο σαλόνι σας.

Πρόκειται για γραφείο με μεταλλικό μαύρο σκελετό, ενώ η επιφάνειά του είναι από ινοσανίδα και επένδυση oak. Σε περίπτωση όμως που δεν χρειάζεστε γραφείο αυτή την περίοδο, μπορείτε να αγοράσετε χρήσιμα οικονομικά πράγματα για την κουζίνα σας.

Σκλαβενίτης: Αυτό το έπιπλο θα αλλάξει το σαλόνι σας μόνο με 19 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς το ιδανικό έπιπλο από τον Σκλαβενίτη! Είναι για το σαλόνι ή ακόμα και για το υπνοδωμάτιο και κοστίζει 19 ευρώ.

Πρόκειται για μια βιβλιοθήκη, η οποία θα "γεμίσει" τον τοίχο σας! Ταιριάζει σε κάθε χώρο, καθώς το χρώμα της είναι γήινο,ενώ είναι φτιαγμένη με μοριοσανίδα και έχει επένδυση. Οι διαστάσεις είναι 60x23x79,5Ycm.

Είναι μια ευκαιρία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. Ωστόσο αν αυτή την περίοδο δεν έχετε ανάγκη μια βιβλιοθήκη, σας έχουμε βρει και ένα σετ τραπεζαρίας μόνο με 88 ευρώ.

Σκλαβενίτης: Αυτό είναι το διακοσμητικό που θα αλλάξει την αισθητική του δωματίου σας! Κοστίζει 32 ευρώ!

Ανακαλύψαμε το τέλειο... διακοσμητικό από τον Σκλαβενίτη, που θα αλλάξει σίγουρα την αισθητική του δωματίου σας.Είναι οικονομικό και κοστίζει 32 ευρώ.

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη με τα είδη σπιτιού, "πέσαμε" πάνω σε έναν τέλειο καθρέφτη, o οποίος βγαίνει σε δύο χρώματα. Το ένα είναι φυσικό και το άλλο μαύρο. Οι διαστάσεις του είναι 45x146Ycm.

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν θέλετε καθρέφτη σας έχουμε και εναλλακτική. Αγοράστε ένα τέλειο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό μόνο με 15 ευρώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share