Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Media Markt ευκαιρία: Τρέξτε να αγοράσετε αυτό το κινητό! Έχει σούπερ τιμή!

Αν θέλεις κινητό, αγόρασε το!

23 Δεκεμβρίου 2019 09:47
Media Markt ευκαιρία: Τρέξτε να αγοράσετε αυτό το κινητό! Έχει σούπερ τιμή!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ανακάλυψε το ιδανικό κινητό από τα Media Markt σε σούπερ τιμή. Αγοράστε το πριν εξαντληθεί.

Πρόκειται για το Samsung Galaxy A10 Blue, ένα βολικό κινητό με οθόνη 6.2 inch HD+ Infinity-V TFT. Κοστίζει μόνο 169 ευρώ. Σε περίπτωση όμως, που αυτή την περίοδο θέλετε να αγοράσετε έπιπλα, έχουμε βρει το ιδανικό από τον Σκλαβενίτη.

-Επεξεργαστής: Octa Core - Exynos 7884 1.60 GHz

-Μνήμη RAM: 2 GB Χωρητικότητα μνήμης: 32 GB

-Ανάλυση κύριας κάμερας: 13 MP Ανάλυση Selfie: 5 MP

-Λειτουργικό σύστημα: Android 9.0 Pie

Περιγραφή προϊόντος SAMSUNG Galaxy A10 Blue

Το Samsung Galaxy A10 πρόκειται για ένα smartphone σχεδιασμένο για τις ανάγκες του σήμερα. Μεγάλη οθόνη 6.2’’ τεχνολογίας Infinity-V, αισθητικά όμορφο και μικρό notch στο πάνω μέρος αλλά και οκταπύρηνος επεξεργαστής για γρήγορη εκτέλεση εφαρμογών και άνετο multitasking.

Με μόλις 7.9mm πάχος, το Galaxy A10 θα ταιριάξει απόλυτα στο χέρι σου ώστε να επικοινωνείς και να διασκεδάζεις με σιγουριά. Μάλιστα, το αστραφτερό glossy φινίρισμα στο πίσω μέρος, του δίνει μία λάμψη η οποία είναι αναπόφευκτα εντυπωσιακή.

Εξοπλίζεται με κάμερα 13MP διαφράγματος F/1.9 για να αποτυπώσεις και τις πιο μικρές λεπτομέρειες με σαφήνεια και καθαρότητα. Η selfie εμπρόσθια κάμερα των 5MP είναι ικανή να φωτογραφίσει την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου ενώ σε συνδυασμό με τα AR αυτοκόλλητα και τα ενσωματωμένα φίλτρα, θα δημιουργήσεις λήψεις τις οποίες επιβάλλεται να μοιραστείς με τους φίλους σου.

Το Galaxy A10 κάνει την καθημερινότητά σου ευκολότερη και στον τομέα της ασφάλειας. Αντί να πληκτρολογείς κωδικούς ή μοτίβα, η εμπρόσθια κάμερα υποστηρίζει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να ξεκλειδώνει με μία ματιά σου. Επίσης, το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία 3400mAh ώστε να σου δίνει όλη την απαραίτητη ενέργεια που θα χρειαστείς για να ολοκληρώσεις κάθε σου εργασία.

Όλα τα παραπάνω γίνονται πραγματικότητα μέσα από το γραφικό περιβάλλον One UI το οποίο θα σε βοηθήσει να εστιάσεις εκεί που πραγματικά έχει σημασία για εσένα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share