Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Αγοράστε το πιο ακριβό έπιπλο που έχουμε στην κουζίνα μόνο 88 ευρώ! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Υπερπροσφορά!

21 Δεκεμβρίου 2019 07:30
Σκλαβενίτης: Αγοράστε το πιο ακριβό έπιπλο που έχουμε στην κουζίνα μόνο 88 ευρώ! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, ανακάλυψε για εσάς την τέλεια τραπεζαρία από τον Σκλαβενίτη, μόνο με 88 ευρώ! Αν χρειάζεστε είναι μεγάλη ευκαιρία!

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη με τα είδη σπιτιού, "πέσαμε" πάνω στις τραπεζαρίες, Αυτή που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν με τα 88 ευρώ, καθώς εκτός απ ότι ήταν οικονομική είναι και ιδανική για κάθε κουζίνα.

Πρόκειται για μια τραπεζαρία που περιλαμβάνει: 1 τραπέζι 110x70x75Ycm και 4 καρέκλες. Έχει μεταλλικό σκελετό και η επιφάνεια είναι από Ινοσανίδα.

Σε περίπτωση όμως που δεν θέλετε ολόκληρη τραπεζαρία και θέλετε μόνο καρέκλες, σας έχουμε βρει την ιδανική μόνο με 32 ευρώ.

Σκλαβενίτης: Αυτό είναι το διακοσμητικό που θα αλλάξει την αισθητική του δωματίου σας! Κοστίζει 32 ευρώ!

Ανακαλύψαμε το τέλειο... διακοσμητικό από τον Σκλαβενίτη, που θα αλλάξει σίγουρα την αισθητική του δωματίου σας.Είναι οικονομικό και κοστίζει 32 ευρώ.

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη με τα είδη σπιτιού, "πέσαμε" πάνω σε έναν τέλειο καθρέφτη, o οποίος βγαίνει σε δύο χρώματα. Το ένα είναι φυσικό και το άλλο μαύρο. Οι διαστάσεις του είναι 45x146Ycm.

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν θέλετε καθρέφτη σας έχουμε και εναλλακτική. Αγοράστε ένα τέλειο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό μόνο με 15 ευρώ.

Σκλαβενίτης υπερπροσοφορά: Βρήκαμε το πιο ξεχωριστό σετ με πιατέλες για τα Χριστούγεννα! Με τιμές μόλις 1,50 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ψάχνει για εσάς καθημερινά τα καλύτερα προϊόντα από τον Σκλαβενίτη.Το πιο ξεχωριστό σετ με πιατέλες για τα Χριστούγεννα! Οι τιμές ξεκινούν μόλις 1,50 ευρώ και φτάνουν τα 5 ευρώ!

Στο Χριστουγεννιάτικο φυλλάδιο των σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης, υπάρχουν προσφορές για κάθε σπίτι που δίνουν ''ανάσα'' με τις τιμές τους αλλά και χαρά με τα εορταστικά προϊόντα τους!

Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα σετ που τώρα τις γιορτές σίγουρα χρειάζεται κάθε σπίτι για να σερβίρει τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα! Είναι 3 φανταστικές πιατέλες με χιονάνθρωπο που η πιο μεγάλη δεν ξεπερνά τα 5 ευρώ!

Αν όμως θέλετε να αλλάξετε και το σαλόνι σας λόγω Χριστουγέννων, μπορείτε να αγοράσετε και το ριχτάρι που κάνει... πάταγο! Κοστίζει μόνο 3,20!

Δείτε το σετ εδώ:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share