Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Σκλαβενίτης υπερπροσοφορά: Βρήκαμε το πιο ξεχωριστό σετ με πιατέλες για τα Χριστούγεννα! Με τιμές μόλις 1,50 ευρώ!

Τρέξτε να προλάβετε!

17 Δεκεμβρίου 2019 07:41
Σκλαβενίτης υπερπροσοφορά: Βρήκαμε το πιο ξεχωριστό σετ με πιατέλες για τα Χριστούγεννα! Με τιμές μόλις 1,50 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ψάχνει για εσάς καθημερινά τα καλύτερα προϊόντα από τον Σκλαβενίτη.Το πιο ξεχωριστό σετ με πιατέλες για τα Χριστούγεννα! Οι τιμές ξεκινούν μόλις 1,50 ευρώ και φτάνουν τα 5 ευρώ!

Στο Χριστουγεννιάτικο φυλλάδιο των σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης, υπάρχουν προσφορές για κάθε σπίτι που δίνουν ''ανάσα'' με τις τιμές τους αλλά και χαρά με τα εορταστικά προϊόντα τους!

Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα σετ που τώρα τις γιορτές σίγουρα χρειάζεται κάθε σπίτι για να σερβίρει τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα! Είναι 3 φανταστικές πιατέλες με χιονάνθρωπο που η πιο μεγάλη δεν ξεπερνά τα 5 ευρώ!

Αν όμως θέλετε να αλλάξετε και το σαλόνι σας λόγω Χριστουγέννων, μπορείτε να αγοράσετε και το ριχτάρι που κάνει... πάταγο! Κοστίζει μόνο 3,20!

Δείτε το σετ εδώ:

 το πιο ξεχωριστό σετ με πιατέλες από τον Σκλαβανίτη

Σκλαβενίτης: Θέλετε κρεβάτι; Σας βρήκαμε το ιδανικό μόνο με 78 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς το τέλειο σιδερένιο κρεβάτι από τον Σκλαβενίτη, το οποίο κοστίζει μόνο 78 ευρώ! Είμαστε σίγουροι ότι θα το βολευτείτε!

Ψάχνοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, "πέσαμε" πάνω σε ένα κρεβάτι - καναπέ σιδερένιο, που ίσως και να χρειάζεστε. Πρέπει να έχετε καταλάβει ότι η αδυναμία μας για τα προϊόντα του Σκλαβενίτη είναι μεγάλη, καθώς σας έχουμε εντοπίσει και την καρέκλα που θα αλλάξει το σαλόνι σας μόνο με 32 ευρώ!

Πάμε όμως στο θέμα μας! Πρόκειται για ένα κρεβάτι - καναπέ, με μεταλλικό σκελετό και μεταλλικές τάβλες. Μάλιστα οι διαστάσεις για το στρώμα που θα πρέπει να αγοράσετε είναι 90x200cm.

Σκλαβενίτης έπιπλα

Σκλαβενίτης: Αυτό το μικροέπιπλο θα διακοσμήσει το υπνοδωμάτιό σας μόνο με 12 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς το τέλειο μικροέπιπλο από τον Σκλαβενίτη, που θα αλλάξει το δωμάτιό σας. Είναι μοντέρνο και κοστίζει 12 ευρώ.

Ψάχνοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, "πέσαμε" πάνω σε μια ραφιέρα τοίχου που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε.

Πρόκειται για μια ραφιέρα στρογγυλή, με μεταλλικό υλικό με διαστάσεις 40x10x40Ycm. Δείτε την:

Σκλαβενίτης έπιπλα

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το ριχτάρι που κάνει... πάταγο! Κοστίζει μόνο 3,20!

Βρήκαμε ένα χουχουλιάρικο ριχτάρι από τον Σκλαβενίτη, που κάνει πάταγο και κοστίζει μόνο 3,20!

Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο ριχτάρι, που μπορείτε να κάνετε δώρο σε φίλους αλλά ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό και κοστίζει μόλις 3,20 ευρώ. Θα το αγαπήσετε όσο και το χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό των 10 ευρώ που σας παρουσιάσαμε χτες!

Το υλικό του ριχταριού είναι πολυεστέρας και το μέγεθός του είναι 130x170 cm. μην χάσετε την ευκαιρία! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί.

Σκλαβενίτης προϊόντα

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share