Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Αυτό το μικροέπιπλο θα διακοσμήσει το υπνοδωμάτιό σας μόνο με 12 ευρώ!

Είναι μοναδικό κομμάτι!

15 Δεκεμβρίου 2019 07:19
Σκλαβενίτης: Αυτό το μικροέπιπλο θα διακοσμήσει το υπνοδωμάτιό σας μόνο με 12 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς το τέλειο μικροέπιπλο από τον Σκλαβενίτη, που θα αλλάξει το δωμάτιό σας. Είναι μοντέρνο και κοστίζει 12 ευρώ.

Ψάχνοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, "πέσαμε" πάνω σε μια ραφιέρα τοίχου που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε.

Πρέπει να έχετε καταλάβει ότι η αδυναμία μας για τα προϊόντα του Σκλαβενίτη είναι μεγάλη, καθώς σας έχουμε εντοπίσει και την καρέκλα που θα αλλάξει το σαλόνι σας μόνο με 32 ευρώ.

Πρόκειται για μια ραφιέρα στρογγυλή, με μεταλλικό υλικό με διαστάσεις 40x10x40Ycm. Δείτε την:

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το διακοσμητικό που θα "αλλάξει" το σαλόνι σας μόνο με 7 ευρώ!

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, βρήκαμε ένα διακοσμητικό, το οποίο θα "αλλάξει" το σαλόνι σας. Κοστίζει μόνο 7 ευρώ και είναι τέλειο!

Απ' ότι έχετε καταλάβει έχουμε μια αδυναμία στα προϊόντα του Σκλαβενίτη! Γι αυτό και καθημερινά, η ομάδα του Athensmagazine.gr βρίσκει οικονομικά προϊόντα που μπορείτε να κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το διακοσμητικό που ανακαλύψαμε σήμερα, είναι ένα φανάρι Led, το οποίο θα μείνει στο χώρο σας όλο το χρόνο. Ταιριάζει σε κάθε σπίτι και είναι και οικονομικό.

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το ριχτάρι που κάνει... πάταγο! Κοστίζει μόνο 3,20!

Βρήκαμε ένα χουχουλιάρικο ριχτάρι από τον Σκλαβενίτη, που κάνει πάταγο και κοστίζει μόνο 3,20!

Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο ριχτάρι, που μπορείτε να κάνετε δώρο σε φίλους αλλά ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό και κοστίζει μόλις 3,20 ευρώ. Θα το αγαπήσετε όσο και το χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό των 10 ευρώ που σας παρουσιάσαμε χτες!

Το υλικό του ριχταριού είναι πολυεστέρας και το μέγεθός του είναι 130x170 cm. μην χάσετε την ευκαιρία! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share