Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Σκλαβενίτης φρενίτιδα: Το δώρο που κοστίζει λίγο πάνω από 10 ευρώ και θα λατρέψουν όλοι οι φίλοι σας!

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

11 Δεκεμβρίου 2019 06:53
Σκλαβενίτης φρενίτιδα: Το δώρο που κοστίζει λίγο πάνω από 10 ευρώ και θα λατρέψουν όλοι οι φίλοι σας!

Σκλαβενίτης: Ποιο είναι το προϊόν που έχει βάλει στα ράφια του εν όψει Χριστουγέννων και έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους καταναλωτές!

Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε φίλους αλλά ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό και κοστίζει μόλις 15 ευρώ και θα το αγαπήσετε όσο και το αντίστοιχο των 10 ευρώ που σας παρουσιάσαμε χτες!

Πρόκειται για ένα γυάλινο διακοσμητικό για το σαλόνι σας το οποίο έχει παράσταση με κίνηση και φως μπαταρίας για να κάνει τις ώρες σας στο σπίτι λίγο πιο χαρούμενες!

Θα το βρεις σε κάθε κατάστημα Σκλαβενίτη όσο προλαβαίνεις γιατί η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα κομμάτια έχουν γίνει ανάρπαστα!

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω φυλλάδιο στο Athensmagazine.gr:

Σκλαβενίτης Χριστούγεννα

Σκλαβενίτης προσφορά: Το προϊόν που βάζεις σπίτι του, κοστίζει 5 ευρώ και αλλάζει η ψυχολογία σου για πάντα!

Σκλαβενίτης: Ποιο είναι το προϊόν που κοστίζει μόλις 5 ευρώ και αν το αγοράσεις αλλάζει την ψυχολογία σου!

Η πίεση της καθημερινότητας σου δημιουργεί νεύρα και ένταση! Τι πιο χαλαρωτικά από αρωματικά κεριά για το σαλόνι του σπιτιού σου που θα σου αλλάξουν την ψυχολογία μια για πάντα!

Ο Σκλαβενίτης έχει μια τρομερή προσφορά, το Athensmagazine.gr την εντόπισε, μετά και την αντίστοιχη με τα 8 ευρώ που έχει προκαλέσει φρενίτιδα και σας την παρουσιάζει!

Σετ αρωματικού χώρου και sticks 100 ml μόλις με 5 ευρώ! Θέλετε να δείτε λεπτομέρειες; Δείτε την παρακάτω φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Σκλαβενίτης φυλλάδιο

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share