Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Lidl: Ανακαλύψαμε το απαραίτητο προϊόν για τις κρύες μέρες! Κοστίζει μόλις 2 ευρώ!

Οι υπερπροσφοράς ξεκίνησαν και στα lidl!

5 Δεκεμβρίου 2019 17:19
Lidl: Ανακαλύψαμε το απαραίτητο προϊόν για τις κρύες μέρες! Κοστίζει μόλις 2 ευρώ!

Η αλυσίδα των σούπερ μάρκετ Lidl ξεκίνησε τις προσφορές! Αυτή την εβδομάδα ανακαλύψαμε το απαραίτητο προϊόν για τις κρύες μέρες, το οποίο μάλιστα κοστίζει μόλις 2, 99 ευρώ!

Τα Lidl θεωρούνται από τα πιο οικονομικά σούπερ μάρκετ της αγοράς και δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που ψωνίζουν από εκεί. Αυτή τη φορά όμως εκτός των ήδη χαμηλών τιμών, τρέχουν και οι προσφορές των ημερών κάνοντας ακόμα πιο οικονομικά τα προϊόντα !

Στις υπάρχουσες προσφορές βρίσκεται και ο σκούφος full face, ο οποίος σίγουρα είναι απαραίτητος αυτήν την εποχή σε πολλούς. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για όσους θέλουν το κατάλληλο εξοπλισμό στα χιόνια και σίγουρα η τόσο χαμηλή τιμή του (2,99 ευρώ) θα το κάνει ανάρπαστο!

Η προσφορά ισχύει για λίγες μέρες και σίγουρα πρέπει να την επωφεληθείτε!

Δείτε το φυλλάδιο του Lidl:

Lidl: Ανακαλύψαμε το απαραίτητο προϊόν

Σκλαβενίτης: Ανακαλύψαμε το ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό που κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς ένα Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό από τον Σκλαβενίτη, που κοστίζει μόλις 15 ευρώ. Είναι ονειρεμένο και ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους!

Μπορεί οι περισσότεροι να έχετε ήδη στολίσει ,ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει χριστουγεννιάτικες αγορές από τον Σκλαβενίτη.

Ο Σκλαβενίτης έχει υπέροχα στολίδια και διακοσμητικά τα οποία είναι και αρκετά οικονομικά. Έτσι και εμείς σας βρήκαμε την παράσταση με κίνηση και φως μπαταρίας που κοστίζει 15 ευρώ. Βέβαια σας έχουμε βρει και διακοσμητικά των 5 ευρώ, για όσους δεν θέλουν να χαλάσουν περισσότερα λεφτά.

Δείτε το:

Σκλαβενίτης διακοσμητικά

Σκλαβενίτης προσφορά: Το ψάχνετε παντού αλλά εκεί θα το βρείτε από 9,80 έως 44,50 ευρώ!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί η ώρα για ψώνια! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για προσφορές εν όψει των γιορτών!

Σήμερα σας έχουμε τις προσφορές από τον Σκλαβενίτη, ένα σούπερ μάρκετ που έχει τα πάντα! Ένας από τους μπελάδες που έχετε εν όψει γιορτών είναι τα δώρα σε μικρά παιδιά! Ένα από τα αγαπημένα τους είναι τα Lego που στα καταστήματα Σκλαβενίτης θα τα βρείτε σχεδόν τσάμπα!

Συγκεκριμένα ξεκινούν από 9.80 και φτάνουν έως 44.50 ευρώ! Δείτε όμως αναλυτικά όλα τα πακέτα που μπορείτε να αγοράσετε στο παρακάτω φυλλάδιο από το Athensmagazine.gr!

Σκλαβενίτης φυλλάδιο

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share