Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Εβδομάδα υπερπροσφορών με - 40% σε είδη πρώτης ανάγκης!

Επωφεληθείτε των εκπτώσεων!

4 Δεκεμβρίου 2019 12:13
ΑΒ Βασιλόπουλος: Εβδομάδα υπερπροσφορών με - 40% σε είδη πρώτης ανάγκης!

Άρχισε η εβδομάδα υπερπροσφορών με -40% σε είδη πρώτης ανάγκης στα τα σούπερ μάρκετ της μεγάλης αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι νέες εκπτώσεις ξεκίνησαν και ο ΑΒ δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας! Μάλιστα δεν είναι μόνο οι προσφορές του ΑΒ Βασιλόπουλου που μπορούν να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αλλά και άλλων όπως για παράδειγμα του Μασούτη με το πακέτο των 3ημερών προσφορών!

Για κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα, είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε, ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές αυτές δίνετε μια μικρή ''ανακούφιση'' στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη φορά βρίσκουμε σε χαμηλές τιμές έως και (-40%) γαλακτοκομικά προϊόντα, ελαιόλαδο, καφέ αλλά και είδη υγείας όπως χαρτί και πάνες για μωρά.

Δείτε τις προσφορές:

Σκλαβενίτης: Ανακαλύψαμε το προϊόν που θα διακοσμήσει το σπίτι σας μόνο με 5 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς ένα τέλειο προϊόν από τον Σκλαβενίτη, το οποίο θα διακοσμήσει το σπίτι σας μόνο με 5 ευρώ. Εσείς ακόμα να το αγοράσετε;

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Οι περισσότεροι μπορεί να έχουν ήδη στολίσει ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει αγορές από τον Σκλαβενίτη, όπως σας προτείναμε και για το προϊόν που θα βρείτε μόνο με 6 ευρώ!

Ο Σκλαβενίτης έχει υπέροχα στολίδια και διακοσμητικά τα οποία είναι και αρκετά οικονομικά. Έτσι και εμείς σας βρήκαμε ένα διακοσμητικό το οποίο γράφει "Merry Christmas" και είναι ξύλινο. Κοστίζει μόνο 5 ευρώ. Δείτε το:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share