Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

4+1 παγίδες στη φρενίτιδα της Black Friday!

Οι πέντε κανόνες και τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε!

29 Νοεμβρίου 2019 08:43
4+1 παγίδες στη φρενίτιδα της Black Friday!

4+1 παγίδες στη φρενίτιδα της Black Friday! Έφτασε η σημερινή μέρα του θεσμού που ξεκίνησε από το 2016 και στη χώρα μας και όλα και όλοι είναι έτοιμοι για το σημερινό κυνήγι προσφορών.

Σκλαβενίτης ευκαιρία: Αυτά τα πρϊόντα, εκτός από είδη σπιτιού, θα βρείτε μόνο για λίγες ώρες με 20% έκπτωση!

Οι Έλληνες καταναλωτές από το 2016, που η «Μαύρη Παρασκευή» ήρθε στην Ελλάδα, την αγκάλιασαν και τα καταστήματα ανταποκρίθηκαν συμμετέχοντας με προσφορές στα προϊόντα τους.

Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις οι προσφορές αυτές κρύβουν «παγίδες» οπότε οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και καλό είναι πριν ξεχυθούν σήμερα στα εμπορικά καταστήματα για τις αγορές τους να έχουν κάνει μία έρευνα πριν.

Zara Black Friday: Βρήκαμε το πανωφόρι σε όψη γούνας που έχει έκπτωση 40%!

Μάλιστα η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος με ανακοίνωση που εξέδωσε συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μη δελεάζονται από φαινομενικά εντυπωσιακές προσφορές οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές.

Η Ένωση, προτείνει την τήρηση πέντε κανόνων που διασφαλίζουν ότι οι καταναλωτές δεν θα πέσουν θύματα «προσφορών»:

  1. Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.
  2. Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.
  3. Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.
  4. Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι' αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.
  5. Να ζητάνε πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχουν αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσουν να το επιστρέψουν ή να το αλλάξουν, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη.

Black Friday Κωτσόβολος: Θέλετε το iphone XS; Τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Αν θέλετε κι εσείς το iphone XS 64GB Gold, "εκμεταλλευτείτε" την Black Friday και πηγαίνετε στον Κωτσόβολο! Είναι η ευκαιρία σας για να αγοράσετε το κινητό των ονείρων σας.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Κωτσόβολος Black Friday: Θες laptop; Τρέξε να προλάβεις το συγκεκριμένο σε μοναδική τιμή!

Αύριο είναι η Black Friday, ωστόσο ο Κωτσόβολος έχει ήδη φροντίσει για εσάς, αφού οι τιμές του όλη την εβδομάδα ήταν εκπτωτικές.

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια (που όλοι θέλουμε) είναι και το iphone XS 64GB Gold, το οποίο κοστίζει 899.00 ευρώ από 1099.00 ευρώ. Δηλαδή έχετε όφελος 200.00 ευρώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το iPhone XS διαθέτει Super Retina 5.8" OLED οθόνη, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης οθόνης που εμφανίζεται ποτέ σε ένα iPhone.

Ακόμα ταχύτερο αναγνωριστικό προσώπου, το πιο έξυπνο και πιο ισχυρό τσιπ σε ένα smartphone και ένα επαναστατικό σύστημα διπλής κάμερας. Το iPhone XS είναι ό,τι αγαπάς για το iPhone.

Κωτσόβολος Black Friday: Αυτός ο αφυγραντήρας είναι πάμφθηνος και πρέπει να τον αγοράσεις!

Βρήκαμε για εσένα τον τέλειο αφυγραντήρα από τον Κωτσόβολο, ο οποίος είναι πάμφθηνος λόγω... Black Friday!

Η Black Friday έχει γίνει Black... week στα καταστήματα, αφού από την Δευτέρα μπορείς να αγοράσεις όλα τα προϊόντα με απίστευτες εκπτώσεις! Με την ευκαιρία διαβάστε: Ο Σκλαβενίτης χτύπησε για την... Black Friday! Για 2 ημέρες θα βρείτε με τρελή έκπτωση αυτά τα αγαπημένα προϊόντα!

Μάλιστα, ο Κωτσόβολος έχει ήδη πάρα πολλές προσφορές. Μία από αυτές είναι και ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας, ο οποίος κοστίζει 219.00 ευρώ από 279.00.

Δείτε τον:

Δυνατότητα Αφύγρανσης (lt/24h): 20
Για χώρους έως (m2): 110
Θόρυβος (dB): 38.5
Ισχύς (Watt): 300
Ιονιστής : Διαθέτει

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share