Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Black Friday Κωτσόβολος: Θέλετε το iphone XS; Τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Θα έχετε μεγάλο όφελος!

28 Νοεμβρίου 2019 15:09
Black Friday Κωτσόβολος: Θέλετε το iphone XS; Τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Αν θέλετε κι εσείς το iphone XS 64GB Gold, "εκμεταλλευτείτε" την Black Friday και πηγαίνετε στον Κωτσόβολο! Είναι η ευκαιρία σας για να αγοράσετε το κινητό των ονείρων σας.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Κωτσόβολος Black Friday: Θες laptop; Τρέξε να προλάβεις το συγκεκριμένο σε μοναδική τιμή!

Αύριο είναι η Black Friday, ωστόσο ο Κωτσόβολος έχει ήδη φροντίσει για εσάς, αφού οι τιμές του όλη την εβδομάδα ήταν εκπτωτικές.

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια (που όλοι θέλουμε) είναι και το iphone XS 64GB Gold, το οποίο κοστίζει 899.00 ευρώ από 1099.00 ευρώ. Δηλαδή έχετε όφελος 200.00 ευρώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το iPhone XS διαθέτει Super Retina 5.8" OLED οθόνη, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης οθόνης που εμφανίζεται ποτέ σε ένα iPhone.

Ακόμα ταχύτερο αναγνωριστικό προσώπου, το πιο έξυπνο και πιο ισχυρό τσιπ σε ένα smartphone και ένα επαναστατικό σύστημα διπλής κάμερας. Το iPhone XS είναι ό,τι αγαπάς για το iPhone.

Κωτσόβολος Black Friday: Αυτός ο αφυγραντήρας είναι πάμφθηνος και πρέπει να τον αγοράσεις!

Βρήκαμε για εσένα τον τέλειο αφυγραντήρα από τον Κωτσόβολο, ο οποίος είναι πάμφθηνος λόγω... Black Friday!

Η Black Friday έχει γίνει Black... week στα καταστήματα, αφού από την Δευτέρα μπορείς να αγοράσεις όλα τα προϊόντα με απίστευτες εκπτώσεις! Με την ευκαιρία διαβάστε: Ο Σκλαβενίτης χτύπησε για την... Black Friday! Για 2 ημέρες θα βρείτε με τρελή έκπτωση αυτά τα αγαπημένα προϊόντα!

Μάλιστα, ο Κωτσόβολος έχει ήδη πάρα πολλές προσφορές. Μία από αυτές είναι και ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας, ο οποίος κοστίζει 219.00 ευρώ από 279.00.

Δείτε τον:

Δυνατότητα Αφύγρανσης (lt/24h): 20
Για χώρους έως (m2): 110
Θόρυβος (dB): 38.5
Ισχύς (Watt): 300
Ιονιστής : Διαθέτει

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share