Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Public Black Friday: Η 50αρα τηλεόραση LED που θα βρεις με 53% έκπτωση σχεδόν... τσάμπα!

Τρέξτε να προλάβετε!

26 Νοεμβρίου 2019 07:34
Public Black Friday: Η 50αρα τηλεόραση LED που θα βρεις με 53% έκπτωση σχεδόν... τσάμπα!

Η Black Friday έχει γίνει Black... week στα καταστήματα Public αφού από την Δευτέρα μπορείς να αγοράσεις όλα τα προϊοντα με απίστευτες εκπτώσεις!

Εμείς ήδη από την Δευτέρα πήγαμε για... ψώνια και σας προτείνουμε; Τι αγοράσαμε; Καινούργια τηλεόραση και μάλιστα LED 4kSmart με απίστευτη έκπτωση 53%! Πρόκειται για 50αρα HITACHI που από τα 599 ευρώ την βρήκαμε μόλις με 279 ευρώ! Τρέξτε να προλάβετε γιατί τα κομμάτια αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα!

Δείτε χαρακτηριστικά το φυλλάδιο παρακάτω:

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μας τρέλανε! Έβαλε - 45% έκπτωση σε προϊόντα που όλοι παίρνουμε για το σπίτι!

Μας τρέλανε! ο ΑΒ Βασιλόπουλος έβαλε - 45% σε προϊόντα που όλοι παίρνουμε για το σπίτι!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας! Η κίνηση που μας τρέλανε! Έβαλε 50% έκπτωση σε πολλά προϊόντα!

Τα νέα προϊόντα που μόλις μπήκαν στα ράφια σίγουρα θα εξαντληθούν σε μικρό χρονικό διάστημα αφού η έκπτωση φτάνει σχεδόν την μισή τιμή από την αρχική!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν στο νέο φυλλάδιο ΑΒ υπάρχουν υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι!

Δείτε τα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share