Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Το προϊόν που μόλις έβαλε στα ράφια του, κοστίζει 14 ευρώ και κάνει πάταγο στην αγορά!

Τρέξτε να προλάβετε!

20 Νοεμβρίου 2019 11:10
Σκλαβενίτης: Το προϊόν που μόλις έβαλε στα ράφια του, κοστίζει 14 ευρώ και κάνει πάταγο στην αγορά!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δώσει προσφορές από διάφορα καταστήματα εν όψει των εορτών!

Ήδη οι περισσότεροι έχετε αρχίσει να στολίζετε τα σπίτια σας! Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζουν είναι τα λαμπάδια και οι φωτοσωλήνες με τους οποίους στολίζετε κυρίως τα μπαλκόνια σας!

Το Athensmagazine.gr μπούκαρε στα καταστήματα Σκλαβενίτης και σας βρήκε τον τρομερό φωτοσωλήνα, ο οποίος ξεκινάει από 14 ευρώ και σε μεγαλύτερο μέγεθος θα το βρεις και με 19 ευρώ!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Σκλαβενίτης: Το μεγάλο λάθος στον κατάλογο με τις τιμές! Προσοχή μην την πατήσετε!

Δείτε χαρακτηριστικά στο παρακάτω φυλλάδιο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Σκλαβενίτης: Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα γίνει δικό σου μόλις με 29 ευρώ!

Σκλαβενίτης: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, σας φέρνει στο φως προσφορές από κορυφαία καταστήματα εν όψει Χριστουγέννων!

Μερικές βδομάδες απομένουν για τις γιορτές και ήδη αρκετοί έχουν αρχίσει να στολίζουν τα σπίτια τους! Θέλεις να αποκτήσεις και εσύ καινούργιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Το Athensmagazine.gr σου έχει την λύση!

Στον Σκλαβενίτη θα βρεις καινούργιο δέντρο μόλις 29 ευρώ και με ύψος 1,50 μέτρα! Τώρα αν το θέλεις μεγαλύτερο πάμε στο 1.80 μέτρο που κοστίζει 39 ευρώ ενώ στο 1,95 θα το βρεις στα 52 ευρώ!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Σκλαβενίτης: Τα νέα προϊόντα που μόλις μπήκαν στα καταστήματα και θα προκαλέσουν πανικό για τις επόμενες 50 ημέρες!

Δες στο παρακάτω φυλλάδιο του Σκλαβενίτη όλα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Athensmagazine.gr:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share