Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Black Friday: Τεράστια έκπληξη με Σκλαβενίτη! Δεν θα δώσει...

Απίστευτο!

11 Νοεμβρίου 2019 15:41
Black Friday: Τεράστια έκπληξη με Σκλαβενίτη! Δεν θα δώσει...

... προϊόντα κατανάλωσης σε καλύτερη τιμή αλλά επίπλωσης! Τι ισχύει για τα υπόλοιπα καταστήματα; Διαβάστε αναλυτικά

Απομένουν μόλις 18 μέρες για την «Μαύρη Παρασκευή» των εκπτώσεων όπου εκατοντάδες μαγαζιά προχωρούν σε μεγάλες προσφορές στα προϊόντα τους. Η Black Friday πέφτει φέτος στις 29 Νοεμβρίου.

Στις εταιρείες που είχαν προσφορές το 2018 έρχονται να προστεθούν ο Σκλαβενίτης και ο ΑΒ Βασιλόπουλος, που θα δώσουν το «παρόν».

Φέτος ο ανταγωνισμός στον κλάδο των ηλεκτρονικών ειδών αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένος. Πολλές αλυσίδες (Public, Media Markt, Πλαίσιο, Κωτσόβολος κ.α) έχουν ήδη ειδικά banner στα online καταστήματά τους, όπου οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να επιλέξουν τις κατηγορίες προϊόντων που τους ενδιαφέρουν, ώστε να ενημερωθούν με newsletter λίγες ημέρες πριν για τις σχετικές προσφορές.

Από την πλευρά τους, η AB Βασιλόπουλος προσφέρει έξτρα πόντους για την κάρτα AB Plus στις 100 πρώτες παραγγελίες που θα γίνουν online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, ενώ από την πλευρά της η Σκλαβενίτης, η οποία όπως έχει δείξει σε όλη την πορεία της στο λιανεμπόριο δεν έχει δείξει και μεγάλο ενδιαφέρον στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση, κάνει την έκπληξη κι ανακοινώνει εκπτώσεις 20% σε είδη σπιτιού και εποχικά είδη για τη Black Friday και το Σάββατο.

Έρχονται αλλαγές σε όλα τα καταστήματα Σκλαβενίτης!

Η κατηγορία των ειδών σπιτιού είναι μία νέα δραστηριότητα για την Σκλαβενίτης και έχει αναπτυχθεί κυρίως σε καταστήματα της πρώην Carrefour που εντάχθηκαν στο δίκτυο της μετά την εξαγορά της Μαρινόπουλος.

Ο ρόλος του skroutz.gr

Η είσοδος της μεγάλης εμπορικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην Black Friday είναι σίγουρο ότι αλλάζει τα δεδομένα. Ήδη έχει διαμορφώσει ειδική σελίδα για τις 29 Νοεμβρίου και στην οποία θα φιλοξενήσει προσφορές για εκείνη την ημέρα από πολλά καταστήματα. Μάλιστα, το skroutz.gr προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και ήδη εμφανίζει προσφορές στην εν λόγω σελίδα.

Μέχρι στιγμής αυτά είναι μερικά από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην Black Friday:

Public
Electrostore24

E-lenovo
E-shop
Media Markt
SpotMechanic
Volton
Ηρων

Energy-market
Δίκτυο καθηγητών
Δάσκαλοι
NN Direct
Mandellos sport
Intersport
Zackret

Tsakiris Mallas
Triumph
spartoo
myshoe
KOOLPFLY
mat

J.A.B.A.
Funky Buddha
Factory Outlet
Delikaris Sport
Cosmos Sport

Celestino
BrandGalaxy
Be casual
alter shop
Vagrancy Lifestyle

deVIL perfume
notos
Attica
Κωτσόβολος

Τι είναι η Black Friday;

Η Black Friday (Μαύρη Παρασκευή), η οποία έχει τις ρίζες της στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής, είναι η επόμενη ημέρα μετά τη μεγάλη εθνική εορτή των Ευχαριστιών (Thanksgiving), η οποία γιορτάζεται την 4η Πέμπτη κάθε Νοέμβρη. Σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης εμπορικής περιόδου και είναι συνυφασμένη με τις μεγάλες προσφορές που κάνουν τα εμπορικά καταστήματα εκείνη τη μέρα.

Υπάρχουν αρκετές εκδοχές σχετικά με την προέλευση της ονομασίας Black Friday, με την επικρατέστερη να είναι ότι ο όρος αυτός έχει να κάνει με την κερδοφορία των επιχειρήσεων την ημέρα των εκπτώσεων, σε αντίθεση με τη ζημία που είχαν την υπόλοιπη χρονιά. Οι επιχειρήσεις λοιπόν, εκείνη τη μέρα, περνούσαν από τα “κόκκινα” (ζημία) στα “μαύρα” (κερδοφορία).

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία σε Σκλαβενίτη!

Σκλαβενίτης: Ο μεγάλος αντίπαλος που φέρνει... πονοκεφάλους!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share