Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξεκινούν σήμερα, 1η Νοεμβρίου οι εκπτώσεις! Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα!

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις!

1 Νοεμβρίου 2019 07:50
Ξεκινούν σήμερα, 1η Νοεμβρίου οι εκπτώσεις! Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα!

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα, 1η Νοεμβρίου οι φθινοπωρινές εκπτώσεις, με τους καταναλωτές να μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους σε μειωμένες τιμές για 15 ημέρες.

Black Friday 2019: Ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπτώσεις! Δείτε πότε ξεκινούν!

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια των εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Ποια Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά

Οπως έχει γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, υπάρχει η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 18:00. Καταληκτικά, υπογραμμίζεται ότι η προωθητική ενέργεια της «Black Friday» θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου ενώ η «Cyber Monday» στις 2 Δεκεμβρίου.

Black Friday και Cyber Monday: Πότε έρχονται οι φθινοπωρινές εκπτώσεις;

Πλησιάζει ο πρώτος μήνας των εκπτώσεων για τη φετινή σεζόν, καθώς την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν για ένα δεκαήμερο, ενώ τα εμπορικά καταστήματα μπορούν, προαιρετικά, να λειτουργήσουν και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 από ώρα 11.00 έως 18.00.

Μετά το τέλος των ενδιάμεσων εκπτώσεων τη σκυτάλη παίρνει η Βlack Friday, η όποια τα τελευταία χρόνια έχει απήχηση στη χώρα μας, με τα καταστήματα να προχωρούν σε προσφορές και τους καταναλωτές να ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό.

Η Black Friday ορίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών. Φέτος, πέφτει στις 29 Νοεμβρίου 2019.

Μετά τη Black Friday, ακολουθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, η Cyber Monday. H συγκεκριμένη ημέρα αφορά στις ηλεκτρονικές αγορές, κάτι σαν το online αντίστοιχο της Black Friday, και πραγματοποιείται τρεις μέρες μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών, δηλαδή μετά την πρώτη Δευτέρα μετά την Black Friday.

Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις; Ημερομηνίες για Black Friday και Cyber Monday!

Μήνας αγορών θα είναι ο φετινός Νοέμβριος, αφού έρχονται σε λίγες ημέρες οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, αλλά και οι Black Friday και Cyber Monday. Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις; Ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγουν οι καταναλωτές;

Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ημέρα που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα.

Η αμερικανόφερτη Black Friday, με τη μεγάλη πτώση τιμών και τις ασύλληπτες προσφορές, πέφτει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Ο θεσμός τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί στην Ευρώπη και την Ελλάδα, με όλο και περισσότερους λιανέμπορους να συμμετέχουν.

Λίγες ημέρες μετά, στις 2 Δεκεμβρίου, ακολουθεί η Cyber Monday για όσους θέλουν αγορές σε χαμηλές τιμές, αλλά διαδικτυακά.

Υπενθυμίζεται πως σε συνάντησή τους τον Ιούλιο με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, οι εκπρόσωποι της ΕΣΕΕ ζήτησαν την κατάργηση του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, καθώς υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ουσιαστική αύξηση στον τζίρο των επιχειρήσεων.

Οι επόμενες εκπτώσεις είναι οι λεγόμενες χειμερινές που ξεκινούν με τον νέο χρόνο και συγκεκριμένα από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share