Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Σας αφορά: Πότε αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις;

Πόσο θα διαρκέσουν;

30 Ιουνίου 2019 11:17
Σας αφορά: Πότε αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις;

Δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να μην περιμένει τις θερινές εκπτώσεις! Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν;

Την έναρξη των θερινών εκπτώσεων περιμένουν οι καταναλωτές αλλά και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Οι μεν με την ελπίδα ότι θα κινηθούν ανοδικά οι πωλήσεις και τα έσοδά τους και οι δε προκειμένου να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για περισσότερες αγορές σε καλύτερες τιμές.

πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου και διαρκούν έως τα τέλη Αυγούστου. Έτσι, αναμένεται να αρχίσουν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και να κρατήσουν έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Εκπτώσεις 20% στα ΕΛΤΑ!

Επιπλέον έκπτωση 20% για τη διακίνηση του εκλογικού υλικού χορηγούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας των κομμάτων και των υποψηφίων στις εθνικές εκλογές.

Ειδικότερα, χορηγούν, πέραν των υφιστάμενων εκπτώσεων, για ομαδικές αποστολές επιπλέον έκπτωση 20%, τόσο για τις υπηρεσίες επιστολικού (Α' & Β' Προτεραιότητας Εσωτερικού) όσο και για τις υπηρεσίες διαφημιστικού ταχυδρομείου Ad Post(ομαδική επιστολή με διεύθυνση παραλήπτη) και Unaddressed Mail(ομαδική επιστολή χωρίς διεύθυνση παραλήπτη). Σε σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ επισημαίνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κομμάτων και των υποψηφίων, συνίσταται η έγκαιρη κατάθεση της εκλογικής αλληλογραφίας τους και η τήρηση συγκεκριμένων κανόνων και οδηγιών που διασφαλίζουν την ταχύτητα και την ποιότητα της διανομής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τέλος στις ενδιάμεσες εκπτώσεις! - Γιατί καταργούνται πλέον;

Για περισσότερα θέματα shopping του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share