Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Για αντοχή στις δύσκολες συνθήκες και τις αλλαγές θερμοκρασίας!

3 Μαΐου 2019 12:47
Για αντοχή στις δύσκολες συνθήκες και τις αλλαγές θερμοκρασίας!

Κάθε φακός είναι κατασκευασμένος με τεχνολογία NXT® και κατασκευάζεται από υλικό Trivex σχεδιασμένο για να αντέχει στις δύσκολες συνθήκες και τις αλλαγές θερμοκρασίας.

Ελαφρύτερο από polycarbonate, οι φακοί NXT® Sun προσφέρουν μεγαλύτερη οπτική διαύγεια και τέλεια ισορροπία οπτικής και φυσικής απόδοσης. Το PhD ™ 2.0 διαθέτει στα χαρακτηριστικά του υδροφοβικές και ολεοφοβικές επιστρώσεις στην εμπρόσθια επιφάνεια του φακού, οι οποίες βοηθούν στην απώθηση του νερού και των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η εξαιρετικά ανθεκτική αντιθαμβωτική επεξεργασία στην οπίσθια επιφάνεια του φακού επιτρέπει την τέλεια όραση και απόδοση ανεξάρτητα από τη δραστηριότητα. Οι φακοί Sun NXT® αποτελούνται από μονομερές βασισμένο σε ουρεθάνη και κατασκευάζονται με τη διαδικασία χύτευση με χύτευση (cast molding process).

Serengeti γυαλιά ηλίου

Αυτό δίνει στους φακούς NXT® Sun το πλεονέκτημα των τρισδιάστατων οπτικών έναντι των πολυκαρμπονικών φακών που κατασκευάζονται με διαδικασία χύτευση με έγχυση (injection-molded) (PC Abbe number: 29-31 έναντι NXT® Sun Abbe number: 43-45). Ο φακός PhD ™ 2.0 NXT® Sun διαθέτει την τεχνολογία φακού Serengeti 3 σε 1: Τεχνολογίες πόλωσης, Spectral Control® και Photochromic.

Έχοντας χαμηλότερη ευαισθησία θερμοκρασίας επιτρέπει την υψηλή απόδοση του φωτοχρωμικού σε οποιοδήποτε κλίμα, η τεχνολογία Photochromic εξασφαλίζει ότι οι φακοί σκουραίνουν γρηγορότερα και βαθύτερα ακόμη και σε θερμότερα περιβάλλοντα.

Μια ανανεώσιμη αντιδιαβρωτική επεξεργασία εμποδίζει το θάμπωμα του φακού, διατηρώντας την όραση καθαρή ακόμη και σε περίπτωση γρήγορης αλλαγής θερμοκρασίας - όπως όταν βγείτε από ένα αυτοκίνητο με κλιματισμό.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share