Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν;

Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή 5 Μαΐου!

1 Μαΐου 2019 09:39
Ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν;

Η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων θα αρχίσει αύριο Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 και θα λήξει την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά, με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών 11:00- 18:00.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε σχετικά:

«Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν πλέον ένα παρωχημένο θεσμό, που δεν βοηθάει τη λειτουργία της αγοράς, παρ' όλα αυτά οι επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές».

Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ!

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν σήμερα Τετάρτη 1η Μαΐου οι συρμοί του ηλεκτρικού (πρώην ΗΣΑΠ), τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, αλλά και ο σιδηρόδρομος, (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων, που θα συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά.

Στο μετρό οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως στις 9 το πρωί. Στη γραμμή 3 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο όλη τη μέρα.

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους στις συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί και στις συγκεντρώσεις των κατά τόπους Εργατικών Κέντρων την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πρωτομαγιά: Απεργία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ- Ματαιώνονται δρομολόγια!

Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share