Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εορταστικό ωράριο: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα Μ. Παρασκευή;

Σας αφορά...

26 Απριλίου 2019 08:49
Εορταστικό ωράριο: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα  Μ. Παρασκευή;
Το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα θα παραμείνει σε ισχύ έως και αύριο Μεγάλο Σάββατο

Ημέρα κατάνυξης η Μεγάλη Παρασκευή, η οποία αποτελεί ημιαργία όσον αφορά τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων. Σήμερα, τα μαγαζιά θα ανοίξουν στις 13:00 και θα κλείσουν στις 21:00.

Το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα θα παραμείνει σε ισχύ έως και αύριο Μεγάλο Σάββατο, με τα καταστήματα να λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ. Τη Δευτέρα του Πάσχα, 29 Απριλίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Την εορταστική αυτή περίοδο, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και όσον αφορά τις αγορές σε τρόφιμα. Όπως επισημαίνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών, ως καταναλωτές θα πρέπει να κάνουμε έρευνα στην αγορά, για το θέμα τιμών και ημερομηνιών λήξης, ενώ για το θέμα ασφάλειας οι ευθύνες είναι των υπηρεσιακών παραγόντων. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνουμε πάντα στην ασφαλή και υγιεινή χρήση μετά την αγορά των προϊόντων.

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την διάρκεια αυτών των ημερών, η αγορά τροφίμων ελέγχεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ακολουθώντας την ανάγκη του καταναλωτή για καλή και ασφαλή ποιότητα και ανάλογα καλές τιμές.

Καιρός σήμερα με αραιές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής

Άστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός, αφού η αρχική ηλιοφάνεια θα δώσει τη θέση της σε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα προκαλέσουν βροχές και πιθανόν καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Επίσης, για άλλη μια ημέρα το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει μεγάλο μέρος της Ελλάδας, θα είναι ιδιαίτερα έντονο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γιατί την Μ.Παρασκευή πάντα βρέχει; Έχεις αναρωτηθεί πότε;

Μ. Παρασκευή σήμερα: Το Θείο δράμα κορυφώνεται!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share