Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

TAILOR... μια δοκιμή που θα σε κάνει afficionado!

Αποτελεί κοινό μυστικό των πιο καλοντυμένων ανδρών, το γνωστό brand, το οποίο παρουσιάζουμε στις επόμενες γραμμές αυτού του άρθρου!

22 Απριλίου 2019 16:11
TAILOR... μια δοκιμή που θα σε κάνει afficionado!

Το TAILOR αποτελεί ένα brand ανδρικής μόδας, με κάθετα ολοκληρωμένη δομή.

Αυτό σημαίνει πως έχει την δυνατότητα να προσφέρει ξεχωριστές συλλογές με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και με ελεγχόμενο κόστος για τους πελάτες του. Ξεχωρίζει για τα ανδρικά σακάκια και κοστούμια που αποπνέουν προσωπικότητα…

Κωδικοποιήσαμε τα μυστικά επιτυχίας του της TAILOR στις επόμενες 3 παραγράφους και σας τα
παρουσιάζουμε:

Τι είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό

Αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κορυφαίους κατασκευαστές ρούχων και υφασμάτων στην Ιταλία και τον κόσμο καθώς συνεργάζεται κατ’αποκλειστικότητα με τους καλύτερους από αυτούς.

Η αισθητική του brand αποτελεί ξεχωριστή σχολή, η οποία επηρεάζει από μόνη της τις επιλογές και τα γούστα των premium καταναλωτών. Είναι κοινό μυστικό πως οι πιο καλοντυμένοι άντρες είναι afficionados του brand.

Πέραν του πρώτου σκέλους, τo Tailor, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανανέωση της γκάμας των προϊόντων, υπάρχει έμπνευση & όραμα , στην έρευνα πάνω στις αποχρώσεις και στα σχέδια που προσφέρουν τα καλύτερα υφάσματα και φυσικά την ταυτότητα του brand -την κολακευτική εφαρμογή.

Η ταυτότητα της Tailor
Ταυτότητα της συλλογής TAILOR Italian Wear αποτελεί η εκπροσώπηση της ιταλικής σχολής κουστουμιού και τα σακάκια blazer πάντα σε μεσάτη και πολύ chic εφαρμογή. Οι φυσικοί ώμοι, συνώνυμο της νότιο ιταλικής ραπτικής σχολής, και τα άφοδρα σακάκια αποπνέουν την χαρισματική αυτήν εικόνα η οποία παραδόξως κολακεύει ταυτόχρονα αδύνατους αλλά και πιο εύσωμους άνδρες.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το sport chic τμήμα ανδρικών ρούχων που αποτελεί μια αυτοτελή πρόταση στυλ ντυσίματος ιδιαίτερα αναζητήσιμη τα τελευταία χρόνια.

Curiosity: Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό όταν πρόκειται για την αγορά γαμπριάτικου κοστουμιού.

Το μυστικό της επιτυχίας 3+1 Κανόνες
Η επιτυχία του brand βασίζεται στους 3 ακόλουθους κανόνες:
1. Στο όραμα -> Ιδέα της ‘απόλυτης ποιότητας’
2. Στο value 4 money -> Μοναδική σχέσης τιμής – ποιότητας
3. Στην εξυπηρέτηση πελατών -> Η ειλικρίνεια και η ηθική απέναντι στον πελάτη αποτελούν τις
δομικές αξίες της εταιρείας.
+1 - Bonus
Στην αισθητική αντίληψη - https://media.giphy.com/media/Y0gGLsGsm1BcndgXKH/giphy.gif

Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα brand μόδας; Ίσως έτσι εξηγείται γιατί το να ντύνεται κανείς TAILOR αποτελεί την επιλογή πάρα πολλών καλοντυμένων ανδρών.

Βρες την με ένα κλικ ή επισκέψου την
Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της Tailor μέσω των φυσικών καταστημάτων της αλλά και της online boutique www.tailoritalianwear.com και αντίστοιχα διεθνώς μέσω επιλεγμένων συνεργασιών.

https://media.giphy.com/media/UpIZnwmAkLqV9eDhiN/giphy.gif

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share