Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Parnass Ski Center shopping: O hot προορισμός για τους λάτρεις του βουνού και όχι μόνο!

Κάντε τις αγορές σας όπου και αν είστε!

20 Δεκεμβρίου 2018 12:58
Parnass Ski Center shopping: O hot προορισμός για τους λάτρεις του βουνού και όχι μόνο!

Στο 15ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Λιβαδειάς - Αράχωβας, βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια (από το 1978) η οικογενειακή επιχείρηση Parnass Ski Center, η οποία απευθύνεται σε όσους αγαπάνε το βουνό αλλά και όχι μόνο.

Είναι ίσως η παλιότερη επιχείρηση του είδους, αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός πως το κατάστημα σε τετραγωνικά είναι πολύ μεγαλύτερο από όλα παρόμοιου είδους.

Εκτός από τις πολύτιμες υπηρεσίες του θα αποτελέσει και μια ζεστή "στάση" για εσάς που θέλετε την χαλάρωση σας, καθώς στη είσοδο του βρίσκεται cafe με τζάκι.

Η στάση σας στον χώρο του καταστήματος θα γίνει συνήθως προτού φτάσετε στο χιονοδρομικό του Παρνασσού και θα εφοδιαστείτε με τον εξοπλισμό που σας αρμόζει τόσο για αγορά όσο και για ενοικίαση, αλλά και ρούχα η αξεσουάρ που θέλετε. Τo Parnass Ski Center είναι αντιπρόσωπος Ελλάδας σε κορυφαίες εταιρείες του χώρου όπως: Head, 4F, Brekka, Berg, Eska, Jeep Outdoor, Rebell και Salice.

Οτιδήποτε αφορά στο ski και το snowboard, αλλά και sportswear, αξεσουάρ και παπούτσια θα τα βρείτε σε αυτό το κατάστημα σε άψογες τιμές.

Ανακαλύψτε το e-shop του

Αν πάλι είστε fan των ηλεκτρονικών αγορών, υπάρχει και το μοντέρνο αλλά και το εύκολο σε χρήση e shop του, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα ψώνια σας, αν δεν έχετε χρόνο για μια στάση στο κατάστημα τους.

Μπαίνοντας στο parnass.gr επιλέγετε την γλώσσα την οποία θέλετε, οι βασικές κατηγορίες Ski, Snowboard, Sportswear, Accessories, Footwear, και Προσφορές θα εμφανιστούν μπροστά σας και θα σας πείσουν πως μιλάμε για ένα από τα πιο value for money καταστήματα.

Πρέπει να γνωρίζετε πως ότι έχει να κάνει με ισοθερμικά, ρούχα σκι, apres ski και εξοπλισμό είτε για ski είτε για snowboard, θα σας ξετρελάνει και θα σας ικανοποιήσει. Τέλος, στις αγαπημένες μας κατηγορίες ανήκουν τα ορειβατικά παπούτσια, τα ζεστά fleece και τα μπουφάν.

Tip: Μην ξεχνάτε να μπαίνετε στις προσφορές που υπάρχουν αρκετά συχνά.

Αποστολές γίνονται σε όλες τις χώρες.

Πληροφορίες

Δευτέρα-Πέμπτη: 08.00-19.00, Παρασκευή: 08.00-22.00, Σάββατο: 07.00-22.00, Κυριακή: 07.00-19.00

15ο χμ Εθνικής Οδού Λιβαδειάς-Αράχωβας

Τηλ. 22670 22646

parnass.gr

Fb page

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share