Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το γυναικείο online shop που θα βρεις αποκλειστικά ελληνικά και ιταλικά brands αλλά και ιδιαίτερα handmade κομμάτια!

Δεν είναι άλλο από το Catewalk!

10 Ιουλίου 2018 17:19
Το γυναικείο online shop που θα βρεις αποκλειστικά ελληνικά και ιταλικά brands αλλά και ιδιαίτερα handmade κομμάτια!

Η μεγάλη αγάπη για την μόδα και η ανάγκη για συνεχή ενημέρωση των τάσεων αποτέλεσαν το έναυσμα για τη δημιουργία του Catewalk. Ιδρύθηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, κάνοντας την εμφάνιση του αρχικά ως ένα διαδικτυακό κατάστημα, με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

Βασική φιλοσοφία μας είναι να συγκεντρώσουμε τα πιο όμορφα, elegant και μοναδικά ρούχα σε ένα online κατάστημα ,αλλά και δίνοντας στιλιστικές συμβουλές μέσω του blog μας, διευκολύνοντας έτσι την σύγχρονη γυναίκα να συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις τις μόδας.

Στο Catewalk θα βρεις αποκλειστικά ελληνικά και ιταλικά brands, καθώς και συλλογές με ιδιαίτερα handmade κομμάτια που σχεδιάστηκαν από την δημιουργό του Catewalk, Κατερίνα Πολλάτου (Designed by Cate_Poll).

Οι συλλογές αυτές περιλαμβάνουν limited edition κομμάτια, που σχεδιάζονται από την ίδια και ράβονται στην Ελλάδα από άριστης ποιότητας υφάσματα, σε προσιτές τιμές.

Η σχεδιάστρια Κατερίνα Πολλάτου με μία από τις δημιουργίες της.

Η εταιρεία πρόσφατα εγκαινίασε και το πρώτο της showroom, έναν prive χώρο στην οδό Δωδεκανήσου 66, στο Περιστέρι.

Εκεί μπορείς να δοκιμάσεις αλλά και να ψωνίσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια!

Δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού, μπορείς να το επισκεφτείς Δευτέρα-Τετάρτη 11.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. , Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 12.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ. και Σάββατο 11.00 π.μ. – 15.00 μ.μ. Το τηλ. Επικοινωνίας είναι: 210-5710037.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share