Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Αρκεί λίγο σκόρδο και η ερωτική σας διάθεση θα φτάσει στα ύψη - Το απροσδόκητο κόλπο που θα σας συναρπάσει

10 φορές καλύτερο σεξ

9 Μαΐου 2022 09:44
Αρκεί λίγο σκόρδο και η ερωτική σας διάθεση θα φτάσει στα ύψη - Το απροσδόκητο κόλπο που θα σας συναρπάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος να το περίμενε ότι το σκόρδο θα ήταν μία από εκείνες τις τροφές που μπορούν να βελτιώσουν το σεξ; Όπως τα στρείδια, η σοκολάτα και οι καυτερές πιπεριές, το σκόρδο θεωρείται αφροδισιακό! Σοκαριστικό, το ξέρουμε! Όπως σοκαριστικό είναι και το κόλπο με σκόρδο που διώχνει τα κουνούπια.

Σύμφωνα με την κορυφαία διαιτολόγο Tracy Lockwood Beckerman, το σκόρδο μπορεί να βοηθήσει στην κρεβατοκάμαρα, χάρη στην αλικίνη, που περιέχει. Η αλικίνη είναι μια δραστική ουσία στο σκόρδο που μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και έτσι να ενισχύσει τη σεξουαλική ενέργεια.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πιθανό μειονέκτημα στην κατανάλωση σκόρδου που μπορεί να εμποδίσει τις προσπάθειές σας για ένα ρομαντικό βράδυ:να εμποδίσει τις ρομαντικές προσπάθειές σας: Μπορεί να κάνει την αναπνοή, αλλά και τον ιδρώτα σας να μυρίζουν άσχημα, κάτι το οποίο σίγουρα θα χαλάσει τη διάθεση του συντρόφου σας. Σάς έχουμε τη λύση όμως και σε αυτό το πρόβλημα! Πάτησε ΕΔΩ για να βρεις τρεις φυσικούς τρόπους να μην μυρίζει η αναπνοή σου.

Αρκεί λίγο σκόρδο και η ερωτική σας διάθεση θα φτάσει στα ύψη - Το απροσδόκητο κόλπο που θα σας συναρπάσει

Βάλτε μια σκελίδα σκόρδο στο παράθυρο σας και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα

Το σκόρδο το χρησιμοποιούμε συνέχεια στα φαγητά μας και γενικά είναι πολύ διαδεδομένο στην κουζίνα μας, καθώς δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στο φαγητό μας. Επίσης είναι και πάρα πολύ υγιεινό!

Με την ευκαιρία δες εδώ πως το σκόρδο βοηθά στην απομάκρυνση της μούχλας από το πλυντήριο.

Αλλά το ξέρετε, ότι έχει και άλλες χρήσεις εκτός από αυτές που γνωρίζατε; Έχετε παρατηρήσει ποτέ, όταν κόβετε το σκόρδο, πως αυτό κολλάει μετά στα χέρια σας ή στο μαχαίρι που το κόβει;

Σε αυτό οφείλονται οι ενώσεις που έχει της σακχαρόζης, γνωστές αλλιώς και ως φρουκτάνες, οι οποίες περιέχονται στο σκόρδο σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Αυτές οι ενώσεις, σχηματίζουν μια κόλλα, που έχει πολλές πρακτικές χρήσεις γύρω από το σπίτι.

Το συγκεκριμένο κόλπο με το παράθυρο κιόλας είναι πολύ έξυπνο!

Το ξέρετε ότι με το σκόρδο, μπορείτε να διορθώσετε ένα ραγισμένο παράθυρο; Πάρτε, λοιπόν μια σκελίδα σκόρδου και κόψτε τη στη μέση κατά μήκος. Πάρτε τη κομμένη σκελίδα και περάστε με αυτή το παράθυρο σας που έχει ραγίσει και πάρτε και μια χαρτοπετσέτα για να σκουπίσετε το χυμό του σκόρδου που περισσεύει.

Βάλτε μια σκελίδα σκόρδο στο παράθυρο σας και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα

Με αυτό το τέχνασμα, τα ραγίσματα θα γεμίσουν με την κολλώδη αυτή ουσία, και θα αποτραπεί το περαιτέρω ράγισμα του παραθύρου σας. Μπορείτε να κάνετε αυτό το τέχνασμα, και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση που έχει ραγίσει από κάποια πέτρα στο δρόμο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι υποκατάστατο επαγγελματικής χρήσης, αλλά μπορεί να εμποδίζει μεγαλύτερο ράγισμα μέχρι να φτάσετε στο συνεργείο.

Οπότε, ακόμη και αν δεν τρώτε σκόρδο, καλό θα ήταν να το έχετε σπίτι σας, καθώς έχει και άλλες χρήσεις εκτός της μαγειρικής και που ξέρετε κάποτε μπορεί να σας χρειαστεί!

 

Ροή ειδήσεων

Share