Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Kάμα Σούτρα: 3+1 στάσεις που ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις!

Ώρα για ανανέωση!

1 Απριλίου 2022 14:01
Kάμα Σούτρα: 3+1 στάσεις που ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Kάμα Σούτρα: Το σεξ είναι κάτι πού για μερικούς μπορεί να θεωρείται ακόμα ταμπού, ωστόσο όλοι έχουν δικαίωμα στην απόλαυση.

Προφανώς κανείς δεν έχει όρεξη να κάνει κάθε μέρα ακροβατικά και γυμναστική, ωστόσο μία στο τόσο ή όποτε υπάρχει διάθεση είναι αναζωογονητικό και κάτι καινούργιο.

Δείτε επίσης: Αυτοί είναι οι λόγοι που καταστρέφουν την ανδρική λίμπιντο

Έτσι παρακάτω σας παρουσιάζουμε 4 στάσεις του Κάμα Σούτρα που δεν είναι πολύ συνηθισμένες, αλλά αξίζουν.

The Erotic V

erotic v κάμα σούτρα

Όπως το λέει και το όνομά της: V! Δύσκολο, επικίνδυνο και μάλλον με μηδενική ευχαρίστηση. Αν δε θέλεις να σπάσεις τον αυχένα σου, καλό θα ήταν να μην το επιχειρήσεις.

Circle (στο όρθιο)

circle κάμα σούτρα

Ξέρεις, η γνωστή 69 αλλά όχι στην άνεση του κρεβατιού. Με λίγα λόγια, ό, τι πιο δύσκολο μπορείς να δοκιμάσεις στο σεξ!

The Ape

ape κάμα σούτρα

Για ακόμη μία φορά είστε στον αέρα. Επίσης, μιας και δεν ακουμπάς πουθενά, δεν μπορείς να δώσεις ώθηση κάτι που σημαίνει ότι η κίνηση θα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Επιπλέον, αυτό το δόλιο που θα είναι από κάτω δεν τον λυπάσαι;

The Indian Handstand

The Indian Handstand

Όπως καταλαβαίνεις, η στάση αυτή είναι άκρως παρακινδυνευμένη γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάσετε την ισορροπία σας και να φάτε τα μούτρα σας. Δεν ξέρω αν αξίζει βρε κορίτσι μου.

Τα οφέλη του πρωινού σεξ

Ανακουφίζει από το στρες

Ο λόγος είναι απλός! Απολαυστικές ενέργειες όπως το σεξ τείνουν να μειώνουν τα επίπεδα του στρες, κάνοντας μας χαρούμενους και παραγωγικούς για όλη την ημέρα.

Carpe diem

Με την πρωινή σεξουαλική επαφή, τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης βρίσκονται στην κορύφωσή τους, οπότε όσο υψηλότερα τα επίπεδα αυτών των ορμονών τόση περισσότερη ενέργεια χαρίζουν.

Γυμναστική

Το πρωινό σεξ συχνά θεωρείται για πολλούς άσκηση. Μπορεί να μην είναι το ίδιο με το γυμναστήριο, αλλά οι ερευνητές τόνισαν πως κατά τη διάρκειά του ο οργανισμός καίει… έστω και 5 θερμίδες/ λεπτό!

Τόνωση του ανοσοποιητικού και διάθεσης

Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στο σώμα μας παίζουν τεράστιο ρόλο στην ενίσχυση της διάθεσης το πρωί. Επιπλέον, έχει φανεί ότι η ερωτική πράξη μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιώντας την άμυνα του οργανισμού ενάντια στα βακτήρια και τους ιούς.

Ελιξήριο νεότητας

Και ποιος δεν θα ήθελε με έναν μαγικό τρόπο να φαίνεται νεότερος; Και όμως! Το πρωινό σεξ είναι σίγουρα η απάντηση στο γήρας αφού απελευθερώνει ωκυτοκινη, β – ενδορφίνες και άλλες ορμόνες. Σύμφωνα με ερευνητές τα ζευγάρια που κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα δείχνουν πολύ πιο νέα από εκείνους που έχουν λιγότερο επαφές λιγότερο συχνά.

Ο χρόνος και η κούραση

Πολλοί μπορεί να αποφεύγουν το πρωινό σεξ λόγω του ύπνου ή της κούρασης, αλλά ένα ξυπνητήρι νωρίτερα και κάποιες λιγότερο κουραστικές στάσεις στο σεξ μπορούν να αλλάξουν πολλά!

 

Sex

Ροή ειδήσεων

Share