Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Θέλεις τον απόλυτο οργασμό; Αυτό πρέπει να κάνεις!

Είστε έτοιμοι... για απογείωση;

1 Ιουνίου 2021 20:32
Θέλεις τον απόλυτο οργασμό; Αυτό πρέπει να κάνεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έρωτας είναι από τα πιο υπέροχα πράγματα στη ζωή μας και... ανακαλύπτοντάς τον, ψάχνουμε και τρόπους να πετύχουμε τον απόλυτο οργασμό.

Θα σας... συστήσουμε, λοιπόν σε αυτό τον κόσμο, με ορισμένα στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν, μαζί με μια εναλλακτική στάση που θα σας απογειώσει.

1. Ανακουφίζει τον πόνο

Η ερωτική διέγερση είναι ένα εξαιρετικό παυσίπονο για όλα τα βασικά είδη πόνων όπως ο πονοκέφαλος, ο πόνος μετά από χειρουργείο και η αρθρίτιδα. Ο οργασμός απελευθερώνει την ορμόνη ωκυτοκίνη η οποία βοηθά στην ανακούφιση του πόνου και βελτιώνει την συναισθηματική κατάσταση του μυαλού σου.

2. Προφυλακτικά και οργασμός

Μην φαντάζεσαι ότι δεν θα μπορείς να έχεις οργασμό αν φοράς προφυλακτικό και φυσικά με το προφυλακτικό δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για μια πιθανή πρόωρη εκσπερμάτωση.

3. Η ηλικία δεν είναι παράγοντας

Ανησυχείς ότι μεγαλώνοντας μπορεί η ερωτική σου ζωή να έχει πρόβλημα καταστρέφοντας τους οργασμούς σου. Όμως η αλήθεια είναι πως η ερωτική σου ζωή μπορεί στην πραγματικότητα να βελτιωθεί χάρη στην καλύτερη ποιότητα των οργασμών.

4. Είναι δυνατό να έχεις πολλαπλούς οργασμούς

Πολλές γυναίκες μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής επαφής!

5. Το μυαλό σου μπορεί κι αυτό να σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί

Οι «βρώμικες» κουβέντες μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να φτάσεις σε οργασμό. Οπότε δοκίμασε με το σύντροφο σου, τον ερεθισμό που προκύπτει από μία ερωτική λεκτική πρόκληση...

6. Απόλαυσε κάθε στιγμή που κάνεις έρωτα

Αν θέλεις να έχεις υπέροχο σεξ με πολλούς οργασμούς, τότε βεβαιώσου πως το μυαλό σου είναι κενό από σκέψεις. Αν το μυαλό σου τριγυρνάει εδώ κι εκεί μπορεί να δυσκολευτείς να φτάσεις σε οργασμό. Γι' αυτό άδειασε το μυαλό σου και απόλαυσε τη στιγμή.

7. Οι θηλές είναι πολύ ερεθιστικές

Αν θέλεις να βοηθήσεις τη σύντροφό σου να φτάσει σε οργασμό, χάιδεψε τρυφερά τις θηλές της καθώς αυτό είναι ένας καλός τρόπος να την ερεθίσεις και να τη φέρεις σε οργασμό.

8. Πρόσεχε τους ψεύτικους οργασμούς

Σύμφωνα με μια μελέτη, οι γυναίκες μπορούν να προσποιηθούν με μεγάλη επιτυχία οργασμό. Προσπάθησε να σταματήσεις να προσποιείσαι...

9. Απόφυγε το άγχος

Το άγχος μπορεί να βάλει στον πάγο την ερωτική σου ζωή. Οπότε όταν αγχώνεσαι δοκίμασε λίγη yoga ή διαλογισμό που μπορεί να σε βοηθήσουν να τονώσεις την ερωτική σου ζωή και να σου δώσουν καλύτερους οργασμούς.

10. Γυναίκες και οργασμοί

Κατά μέσο όρο, ένας γυναικείος οργασμός μπορεί να διαρκέσει από 6-10 δευτερόλεπτα. Μπορεί επίσης να φτάσει έως και 20 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, σύμφωνα με μια μελέτη των Cauthery και Cole, συγγραφέων του The Fundamentals of Sex, μια γυναίκα μπορεί να έχει και 100 οργασμούς τη μέρα.

11. Εντοπίζοντας έναν αληθινό οργασμό

Η συμπεριφορά μιας ερεθισμένης γυναίκας, σύμφωνα με τους ειδικούς, περιλαμβάνει μάζεμα της κουκούλας της κλειτορίδας ακριβώς πριν τον οργασμό, γρήγορους παλμούς, διεσταλμένες κόρες, σπασμούς των κολπικών μυών, κυρτωμένα πέλματα και σκληρές θηλές.

12. Η άσκηση μπορεί επίσης να σε ερεθίσει

Κάποιες ασκήσεις κοιλιακών όπως τα ροκανίσματα δεν βοηθούν μόνο στην τόνωση της κοιλιάς σου αλλά μπορούν να σε φέρουν και σε οργασμό. Όση ώρα κάνεις κοιλιακούς, απελευθερώνονται ενδορφίνες και ταυτόχρονα σφίγγονται οι μύες της πυελικής σου ζώνης, γεγονός που μπορεί να ερεθίσει τις γυναίκες.

13. Συνήθως οι άντρες χρειάζονται 7 λεπτά

Ωστόσο ο χρόνος μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όμως, γενικά, όπως είπε ο Dr. Niederberger στη Ηuffington Post, «ένας άντρας χρειάζεται συνήθως 7 λεπτά από τη διείσδυση μέχρι την εκσπερμάτωση».

14. Σκέψου και πέρα από τους κλειτοριδικούς οργασμούς

Ένας κλειτοριδικός οργασμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανάψεις, αλλά μην καταλήγετε πάντα στις ίδιες τεχνικές και γίνει το σεξ βαρετό και για τους δυο σας.

15. Χρησιμοποίησε τα προκαταρκτικά για να βελτιώσεις την εμπειρία σου

Ποτέ μην παραμελείς τα προκαταρκτικά. Τα χάδια και τα φιλιά είναι ο καλύτερος τρόπος να αυξηθεί η ροή του αίματος στα ερωτικά σου όργανα και να διεγερθείτε και οι δυο.

16. Και ο αυνανισμός μπορεί να σου προκαλέσει οργασμό

Μια γυναίκα μπορεί να βιώσει έντονο οργασμό, ακόμη και με τον αυνανισμό.

17. Οι στάσεις παίζουν τεράστιο ρόλο

Κάποιες ερωτικές στάσεις μπορούν να σου δώσουν καλύτερο οργασμό από άλλες. Για παράδειγμα, η στάση στα τέσσερα μπορεί να προκαλέσει πιο εύκολα οργασμό σε μια γυναίκα επειδή διεγείρει το σημείο G.

18. Βρες το σημείο G σου

Το σημείο G θα βοηθήσει τις γυναίκες να έχουν πιο παρατεταμένο και δυνατό οργασμό. Για κάθε γυναίκα το σημείο G μπορεί να είναι διαφορετικό. Γι’ αυτό, βρες το σημείο G σου, αν θέλεις να έχεις δυνατούς οργασμούς.

19. Και οι άντρες έχουν σημείο G

Το σημείο G μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα να έχει συγκλονιστικούς οργασμούς. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους άντρες. Όπως δήλωσε ο Dr. Niederberger στη Ηuffington Πost, «το ανατομικά αντίστοιχο του άντρα είναι η πτυχή ακριβώς κάτω από την κορυφή του πέος, όπου υπάρχουν εξαιρετικά ευαίσθητα νεύρα».

20. Δεν μπορούν να φτάσουν όλοι οι άνθρωποι σε οργασμό

Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καθόλου οργασμούς, μια κατάσταση που είναι γνωστή ως ανοργασμία. Αυτό μπορεί να συμβεί εξαιτίας ιατρικών προβλημάτων ή προβλημάτων διέγερσης.

Απόλυτος οργασμός

Πώς καταλαβαίνεις πως έχεις οργασμό;

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά για να καταλάβεις ότι έχεις οργασμό. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό, αλλά υπάρχουν κάποιες σωματικές ενδείξεις ότι έχεις ή είχες οργασμό. Ακριβώς πριν να έρθεις σε οργασμό μπορεί να έχεις ένα συναίσθημα σαν να έχεις ανάγκη να ουρήσεις, αλλά μη σε τρομάζει αυτό. Την ώρα του οργασμού θα σε πλημμυρίσει ένα συναίσθημα δυνατό και ζεστό που μέσα σε ένα ή 2 δευτερόλεπτα εξαπλώνεται από την κλειτορίδα στον κόλπο σου και στη συνέχεια στο υπόλοιπο σώμα.

Οι μύες του κόλπου της γυναίκας συσπώνται γρήγορα (περίπου 1 φορά κάθε δευτερόλεπτο), από 5 έως 8 φορές όταν έχει οργασμό. Ίσως εσύ ή ο σύντροφός σου μπορείτε να το καταλάβετε εκείνη την ώρα, ίσως πάλι έχετε χαθεί τόσο στη στιγμή (καλό θα ήταν εδώ που τα λέμε) που περνά απαρατήρητη όλη αυτή η κινητικότητα στην κολπική περιοχή. Οι καρδιακοί παλμοί ανεβαίνουν και η ανάσα γίνεται πιο γρήγορη. Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν σεξουαλική έξαψη -όταν το στήθος, ο λαιμός και το πρόσωπό σου γίνονται προσωρινά κόκκινα. Επίσης, είναι φυσικό αμέσως μετά η κλειτορίδα σου να είναι υπερβολικά ευαίσθητη, σε σημείο που να μη θες καμία επαφή σε εκείνο το σημείο.

Θα νιώσεις το σώμα σου να θέλει να τεντωθεί και τη στιγμή εκείνη θα αισθανθείς την ανάγκη να βγάλεις ήχους (κραυγές, αναστεναγμούς κλπ) που δεν μπορείς να ελέγξεις. Επίσης, ακαριαία θα απελευθερωθούν σωματικά υγρά (μην ανησυχήσεις, ούτε η γυναίκεια εκσπερμάτωση, το squirting δεν έχει σχέση με τα ούρα σου).

Αν μάλιστα, δεν υπάρξει διακοπή μεταξύ πολλών οργασμών στη σειρά, μπορεί να νιώσεις ότι έχεις έναν μεγάλο οργασμό, του οποίου η διάρκεια μπορεί να είναι από 30-40 δευτερόλεπτα μέχρι λίγα λεπτά.

Με τον οργασμό απελευθερώνονται ενδορφίνες, οι ορμόνες της χαράς και της καλής διάθεσης, και είναι φυσικό αμέσως μετά να αισθάνεσαι νυσταγμένη ή εξουθενωμένη. Κάποιοι άνθρωποι, μάλιστα, αυνανίζονται για να απελευθερώσουν τον πόνο, το άγχος ή ακόμα και για να κοιμηθούν πιο εύκολα.

Ο οργασμός βέβαια δεν είναι πάντα ο ίδιος, κάποιοι σε συνταράζουν ολόκληρη, κάποιοι μοιάζουν με απλή ανατριχίλα, κάποιοι είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Η έντασή του μπορεί να ποικίλλει και εξαρτάται από το πόσο άνετα αισθάνεσαι με το σύντροφό σου, πόσους οργασμούς είχες πρόσφατα και πόσα προκαταρκτικά έχουν προηγηθεί. Να ξέρεις ότι όσους περισσότερους οργασμούς έχεις στο ενεργητικό σου, τόσο καλύτερο σεξ θα κάνεις, λόγω της εμπειρίας σου.

Πολλές γυναίκες ενδεχομένως να χρειάζονται να ερεθιστούν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους και με ειδικό τρόπο για να έρθουν σε οργασμό. Κάθε σώμα έχει τα κουμπιά του.

 

Ροή ειδήσεων

Share