Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Φάρμακο: Η ερωτική επαφή κάνει καλό! Αυτές είναι οι 10 ασθένειες που Θεραπεύει το καθημερινό σ@ξ!

Όταν δείτε τις 2 πρώτες θα το επιζητάτε καθημερινά!

27 Αυγούστου 2019 12:42
Φάρμακο: Η ερωτική επαφή κάνει καλό! Αυτές είναι οι 10 ασθένειες που Θεραπεύει το καθημερινό σ@ξ!

Η ερωτική επαφή κάνει καλό, δείτε παρακάτω αυτές είναι οι 10 ασθένειες που Θεραπεύει το καθημερινό σ@ξ!

Η σωματική επαφή έχει αμέτρητα σωματικά και ψυχικά οφέλη αλλά είμαστε σίγουροι πως ελάχιστοι γνωρίζατε πως στην πραγματικότητα μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία διαφόρων καταστάσεων και ασθενειών.

Βοηθάει την πέψη, την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στην καλή λειτουργία της καρδιάς και βελτιώνει την ψυχική υγεία.

1 Ανακουφίζει από πονοκεφάλους

Αυξάνει τα επίπεδα ενδορφινών και οξυτοκίνης στο αίμα και αυτές οι ορμόνες ηρεμούν το σώμα και το μυαλό, με αποτέλεσμα την ανακούφιση από πονοκεφάλους.

Ασθένειες που θεραπεύει το σεξ

2 Θεραπεύει την γρίπη

Κατά την διάρκεια της πράξης, το σώμα αυξάνει το ανοσοποιητικό του και έτσι μειώνονται τα συμπτώματα από βακτηριακές λοιμώξεις.

3 Βελτιώνει την λειτουργία της καρδιάς
Το τακτικό σεξ βελτιώνει την λειτουργία της καρδιάς και μειώνει την πιθανότητα για καρδιακό ή εγκεφαλικό.

Ασθένειες που θεραπεύει το σεξ

4 Καταπολεμάει την κατάθλιψη

Το σεξ είναι ένα πολύ δυνατό αντικαταθλιπτικό και αυξάνει την αυτοπεποίθηση.

5 Αποτρέπει την μυϊκή υπερφόρτωση

Επίσης, ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και πόνους στις αρθρώσεις.

Ασθένειες που θεραπεύει το σεξ

6 Αποτρέπει την διαρροή ούρων

Δυναμώνει τους μυς της λεκάνης και αποτρέπει την διαρροή ούρων.

7 Βελτιώνει την υγεία του προστάτη

Έρευνες έχουν δείξει πως το τακτικό σεξ μειώνει την πιθανότητα για καρκίνο του προστάτη.

8 Καταπολεμάει την αϋπνία

Το σεξ χαλαρώνει το σώμα και το πνεύμα και έτσι καταπολεμάει αποτελεσματικά και την αϋπνία.

Ασθένειες που θεραπεύει το σεξ

9 Μειώνει την πιθανότητα καρκίνου του στήθους

Κατά την διάρκεια του σεξ απελευθερώνεται οξυτοκίνη και έρευνες έχουν δείξει πως μειώνει την πιθανότητα του καρκίνου του στήθους.

10 Κάνει το δέρμα να λάμπει.

Μειώνει τον αριθμό των τοξινών στο σώμα και έτσι το δέρμα φαίνεται πολύ πιο λαμπερό.

Στάση 69: Το κόλπο που λίγοι γνωρίζουν και αποτελεί το «κλειδί» της απόλαυσης!

Στάση 69: Το κόλπο που λίγοι γνωρίζουν και αποτελεί το «κλειδί» της απόλαυσης!

H στάση 69 είναι μια πολύ διεγερτική σεξουαλική πρακτική και για τους δυο συντρόφους. Μια στάση που πραγματικά απελευθερώνει το ζευγάρι και δίνει τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα την ευκαιρία να εκφραστούν ερωτικά και να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.


To 69 μπορεί αν γίνει με πολλούς τρόπους. Οι δυο βασικοί είναι με τη γυναίκα από πάνω και τον άνδρα από κάτω ή τη γυναίκα από κάτω και τον άνδρα από πάνω

Όταν ο άνδρας βρίσκεται από πάνω έχει και τον έλεγχο της κατάστασης. Με τη μυική του δύναμη μπορεί να καθοδηγεί το σώμα της γυναίκας και να το ερεθίζει με το δικό του ρυθμό. Συνήθως, όταν ο άνδρας είναι από πάνω, η ερωτική πράξη γίνεται με μεγαλύτερη ένταση.

undefined


Η γυναίκα από πάνω

Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η γυναίκα μπορεί με μεγαλύτερη ευκολία να ερεθίσει τα γεννητικά όργανα του άνδρα και να καθορίσει εκείνη όπως επιθυμεί την ένταση του σεξ. Επίσης είναι πιο εύκολα εφικτός ο ερεθισμός της περιοχής πίσω από τους όρχεις του άνδρα, μια ιδιαίτερα ερωτογόνος ζώνη.

undefined

Το κόλπο με τα δάχτυλα που λίγοι γνωρίζουν

Όπως κάθε σεξουαλική πρακτική έτσι και το 69 έχει τα μυστικά του. Το κολπο με τα δάχτυλα είναι ένα από αυτά. Η γυναίκα όταν είναι από πάνω μπορεί να ανασηκώσει λίγο πιο ψηλά τους γλουτούς της από ότι συνήθως. Ο άνδρας αντί να αρχίζει τα χάδια με το στόμα χρησιμοποιεί αρχικά τα δάχτυλά του. Μπορεί να ερεθίσει τόσο τον κόλπο όσο και την κλειτορίδα της γυναίκας. Δεν προχωρά σε επαφή με το στόμα παρά μόνο όταν παρατηρήσει πως η γυναίκα έχει διεγερθεί πάρα πολύ. Η γυναίκα από την άλλη πλευρά προσφέρει παράλληλη ικανοποίηση με στοματικό σεξ στον άνδρα. Λέγεται ότι η πιο διεγερτική κίνηση στοματικού σεξ στο 69 από την πλευρά της γυναίκας είναι η πάνω κάτω και με σταθερή ένταση. Και αυτό γιατί προσφέρει ικανοποίηση στον άνδρα χωρίς όμως να αποσπάται η προσοχή από το «έργο» του με διακοπές και εναλλαγές.

Κλειτορίδα: Μάθε στον σύντροφό σου πώς να την ερεθίσει!

Κλειτορίδα: Μάθε στον σύντροφό σου πώς να την ερεθίσει!

Ήρθε η ώρα να αναλύσουμε τον γυναικείο οργασμό, γι' αυτό σήμερα θα αναφερθούμε στην κλειτορίδα και πως ο σύντροφός σου θα την ερεθίσει!

Εάν μέχρι τώρα ο σύντροφός σου δεν έχει καταφέρει να σου χαρίσει τους οργασμούς που τόσο πολύ θέλεις, μη βιαστείς να τον χωρίσεις πριν διαβάσεις το παρακάτω κείμενο, που αφορά στην κλειτορίδα σου και τον ερεθισμό της.

Κι αυτό, γιατί σου παρουσιάζουμε μερικές απλές και καλές οδηγίες… χρήσης της κλειτορίδα σου, που καλό θα είναι να του τις μεταβιβάσεις με τον δικό σου τρόπο (προφορικό ή με τη γλώσσα του σώματος), προκειμένου να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής ηδονής.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ, το 37% των γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή για να φτάσουν σε οργασμό θέλουν απαραίτητα ερεθισμό της κλειτορίδας τους, είτε πριν είτε και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αλλά και το 36% που συμμετείχε δήλωσε ότι μολονότι δεν τον χρειάζεται (σ.σ: τον κλειτοριδικό ερεθισμό) κατά τη διάρκεια του σεξ για να φτάσει σε οργασμό, εντούτοις κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολύ καλό και θα έκανε τον οργασμό τους ακόμα καλύτερο.

Στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 1000 γυναίκες με διάφορες προσεγγίσεις αναφορικά με το θέμα του οργασμού.

Κλειτορίδα

Πού πρέπει να αγγίζει ο άντρας την κλειτορίδα;
Στο «κυρίως πιάτο» της έρευνας, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγγίζει-χαϊδεύει την κλειτορίδα ο άντρας, οι απαντήσεις έχουν ως εξής: Το 67% είπε ότι προτιμά κατευθείαν επάνω της, το 45% είπε ότι προτιμά με κινήσεις στα πλάγια, προς τα πάνω ή και προς τα κάτω, ενώ το 25% είπε ότι προτιμά να τη αγγίζει ελαφρά, αλλά να μην την πιέζει.

Πώς πρέπει να αγγίζει ο άντρας την κλειτορίδα;
Επίσης, πολύ βασικό είναι το «πώς» πρέπει να την αγγίζει την κλειτορίδα ο άντρας.

Το 64% των γυναικών απάντησε ότι τους αρέσει να την χαϊδεύουν από κάτω προς τα πάνω ή από πάνω προς τα κάτω εναλλάξ, ενώ 52% των γυναικών απάντησε ότι τους αρέσει να την χαϊδεύουν με κυκλικές κινήσεις.

21% είπαν ότι απολαμβάνουν το ρυθμικό άγγιγμα, σαν να παίζεις ελαφρά τύμπανο και το 16% δήλωσε ότι τους αρέσει να τους γλείφουν την κλειτορίδα. Σημειώνεται ότι μόνο το 8% δήλωσε ότι τους αρέσει να την τσιμπάει ελαφρά ο καλός τους.

Ποιες τεχνικές πρέπει να χρησιμοποιεί ο άντρας;
Τέσσερις βασικές τεχνικές προκύπτει ότι πρέπει να χρησιμοποιεί ο άντρας για να ερεθίσει και να ικανοποιήσει κλειτοριδικά την γυναίκα.

Να έχει ρυθμική κίνηση, να κάνει κύκλους γύρω από την κλειτορίδα, να έχει εναλλαγές σε κινήσεις και να έχει εναλλαγές στην ένταση του αγγίγματος.

Οπότε, καλό θα είναι να ενημερώσεις τον καλό σου για τα ευρήματα αυτά, να του κάνεις ένα καλό ιδιαίτερο και να κλείσεις καλά τα παράθυρα, εκτός κι αν θέλεις να ακούσει όλη η γειτονιά τους οργασμούς που θα έχεις…

Πάντως, όπως τονίζουν οι ειδικοί, το παν στη σχέση είναι η επικοινωνία, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και σε αυτό το λεπτό – κατά τα άλλα- ζήτημα, καλό θα είναι να εκφράζεις προς τον σύντροφό σου τι είναι αυτό που σου αρέσει και τι όχι, αλλά και να τον καθοδηγήσεις την κρίσιμη στιγμή.

Καλή διασκέδαση!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στάσεις του σεξ για... προχωρημένους! Αντέχετε να τις κάνετε;

Καρεκλάτο σεξ: Οι στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Διαβάστε περισσότερα θέματα σεξ από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share