Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Τι σκέφτονται οι γυναίκες όταν κάνουν στοματικό σεξ!

Μάντεψε!

13 Απριλίου 2018 16:07
Τι σκέφτονται οι γυναίκες όταν κάνουν στοματικό σεξ!

Ξέχνα όλα αυτά που λένε ότι το να κάνεις στοματικό έρωτα σε έναν άντρα δεν είναι φεμινιστικό και κουραφέξαλα: δίνεις για να πάρεις και γιατί σου αρέσει να ικανοποιείς τον σύντροφό σου και αυτή είναι η βάση της ισότητας και του φεμινισμού.

Τούτου λεχθέντος, και επειδή όλες μας - θέλω να πιστεύω - νιώθουμε την ανάγκη να προσφέρουμε ενώ βρισκόμαστε στο κρεβάτι με τον σύντροφό μας, υπάρχουν κάποια πράγματα, που όσο κι αν μας αρέσει αυτό που κάνουμε εκείνη τη στιγμή, είναι αναπόφευκτο να μην τα σκεφτούμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Ποιοι θα βρείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας στις 27 Απριλίου;

#1 «Άντε, πότε θα τελειώσει;»

via GIPHYΕντάξει, κάποια στιγμή κουράζει, τι να λέμε τώρα. Όπως έχει πει και η Samantha στο Sex and the City, "honey they don't call it a job for nothing".

#2 «Ώρα να τον τρελάνω»

via GIPHY


Ένα από τα λίγα κομμάτια στα οποία ένας άντρας εκτιμά την εμπειρία της συντρόφου του, νομίζω πως είναι αυτό του στοματικού έρωτα. Ώρα να του δείξεις τα skills σου.

#3 «ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ»

via GIPHYΞέρεις ακριβώς τι εννοώ. Αυτό που δεν τους κάνει ο ρυθμός σου και θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους. ΓΚΡΡ.

#4 «Ωπ, κράμπα στο σαγόνι, κράμπα στο σαγόνι»

via GIPHYΑυτά τα μικροατυχήματα, όπως και εκείνο το πνίξιμο που σου ανεβάζει στο λαιμό ό,τι έχεις φάει όταν σου πιέζει το κεφάλι, είναι που κάνουν τη ζωή πιο γλυκιά, έτσι δεν είναι;

#5 «Σειρά μου τώρα»via GIPHY


Και φυσικά το καλύτερο κομμάτι του αλτρουισμού, είναι όταν έρχεται η ώρα να σου το ανταποδώσει - ιδανικά όχι επειδή νιώθει ότι στο οφείλει. Χαλάρωσε κι απόλαυσε τους καρπούς των κόπων σου.

Πηγή: ladylike.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share